Bluetooth kulaklık bağlanıyor ama ses gelmiyor

Windows'un arama çubuğuna "Denetim Masası" yaz. Denetim masasını aç. Ardından sağ üstte bulunan arama çubuğuna "Ses" yaz. Ses yazan kısıma tıkla. Açılan pencereden üstteki sekmelerden "Kayıttan Yürüt" kısmına tıkla. Listedeki cihazlar arasından kulaklığını bul ve kulaklığın adının olduğu kısıma bir kez tıkla. Ardından, aşağıda "Varsayılan Yap" yazan bir kısım göreceksin. Onun üstüne tıkla. Böylece çıkış sesini kulaklık yapmış oluyorsun.
Teşekkürler

Windows'un arama çubuğuna "Denetim Masası" yaz. Denetim masasını aç. Ardından sağ üstte bulunan arama çubuğuna "Ses" yaz. Ses yazan kısıma tıkla. Açılan pencereden üstteki sekmelerden "Kayıttan Yürüt" kısmına tıkla. Listedeki cihazlar arasından kulaklığını bul ve kulaklığın adının olduğu kısıma bir kez tıkla. Ardından, aşağıda "Varsayılan Yap" yazan bir kısım göreceksin. Onun üstüne tıkla. Böylece çıkış sesini kulaklık yapmış oluyorsun.
2 yıl sonra bile yardımcı oluyorsun, sağol kral

bendeki sorun da benzer, kulaklık ilk otomatik bağlantıda mikrofon olarak bağlanıyor, bağlantıyı kesip yeniden bağlan dediğimde kulaklık olarak bağlanıyor, her seferinde bu işlemleri yapmak usandırdı artık, var mı bunun bir çözümü

Yukarıdaki çözüm işime yaramadı. Deneyerek başka bir çözüm buldum.

Aygıt Yöneticisi --> Bluetooth --> Transport olan kalsın, diğerini devre dışı bırak

Bu şekilde düzeldi.
Screenshot_2.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı