Bluetooth mouse bilgisayarın internetini yavaşlatıyor

01Asmodeus

Hectopat
Arkadaşlar yukarıda da yazdığım gibi. Faremi açtığımda bilgisayarın Wi-Fi'si aşırı derecede yavaşlıyor. Şu an Bluetooth modunda kullanıyordum 2.4'e geçsem sorun düzelir mi? Kanal değiştirmeye çalıştım ama ayarları uygulamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.(modlar ne olur hızlı onaylayın insanı deli eder bu)

1686834750038.png

edit: Konumu 3 dakikada onaylayan moderatöre buradan sevgilerimi sunuyorum 🙂

Son düzenleme:
Hocam wifida 5ghz özelliği yok maalesef. Başka bir çözümü yok mudur bu illetin ?
Mouse kapalıyken:

1686836039073.png

Mouse Açıkken:
1686836126921.png

Hocam ben kendimde öyle çözmüştüm ve bir çok kişi öyle çözmüştü onun dışında bilgim yok maalesef.
Sağolun hocam. Wifi eve yetmiyor diye range extender taktım üst kata, onunla bir alakası yoktur değil mi?. Şuan zaten ona değil wifiya bağlıyım.

Alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Mouse kapalı:

1686836377523.png

Açık:

1686836418508.png

Hocam extender a şuan bağlandım sanırım böyle kullanacağım yeterli gibi.

Bluetooth ve Wi-Fi driverlarını güncelleyin.

Düzelmezse modemden kanal değiştirin.
İkisi de güncel, hocam kanal dediğim gibi değişiyor mu değişmiyor mu anlamıyorum açıkçası. Baştaki attığım ss gibi birşey çıkıyor sonra f5 atıyorum.

Arkadaşlar yukarıda da yazdığım gibi. Faremi açtığımda bilgisayarın Wi-Fi'si aşırı derecede yavaşlıyor. Şu an Bluetooth modunda kullanıyordum 2.4'e geçsem sorun düzelir mi? Kanal değiştirmeye çalıştım ama ayarları uygulamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.(modlar ne olur hızlı onaylayın insanı deli eder bu)

Eki Görüntüle 1822111

Edit: Konumu 3 dakikada onaylayan moderatöre buradan sevgilerimi sunuyorum 🙂

Bunun olmasi gerekmiyor normalde eger o faresiz kullanmak istiyorsan iade et baska birini al ya da her ikisini 5G yapabilirsin.

Deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı