BMW 2015 F30 aracın multimedya ekranında bilinmeyen sanatçı görünüyor

ErnKmsz

Femtopat
Katılım
28 Ekim 2021
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Arkadaşlar telefonumdan araca bluetotth bağlantısı ile bağlanıyorum fakat eskiden kontağı açtığım anda kendisi bağlanıyor ve Apple Music'ten şarkıları otomatik çalıyordu. Şu an kontağı çalıştırdığım anda multimedya ekranında "bilinmeyen sanatçı" yazısı çıkıyor ve multimedya joyistiği ile istediğim müzik listelerini ve şarkıları göremiyorum. Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı? Apple'ın son güncellemesinden sonra bu sorunla karşılaştım
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Arkadaşlar telefonumdan araca bluetotth bağlantısı ile bağlanıyorum fakat eskiden kontağı açtığım anda kendisi bağlanıyor ve Apple Music'ten şarkıları otomatik çalıyordu. Şu an kontağı çalıştırdığım anda multimedya ekranında "bilinmeyen sanatçı" yazısı çıkıyor ve multimedya joyistiği ile istediğim müzik listelerini ve şarkıları göremiyorum. Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı? Apple'ın son güncellemesinden sonra bu sorunla karşılaştım.

Sorunu halledebileiniz mi?
 
Malesef ara sıra yine bu sorunu yaşıyorum. Bir düzeliyor, bir bozuluyor. Yani düzeldiğinde otamatik kendi bağlanıp play listten ilk şarkıyı açıyor. Ama aksi durumda sizin telefondan seçip müziği açmanız lazım.
Bir sürü çözüm yolu denedim yazılım güncellenesi yaptım nbt sıfırladım bluetooth sıfırladım ama yinede bir
Çözüm bulamadım
 

Geri
Yukarı