BMW 3.20 34 KTY 54 pert oldu

Hiçbir özelliği olmayan 4 kapı dizel 2013 BMW. Zaten 30.000-40.000km sonra son demlerini yaşıyor olacaktı.

Hocam piyasaya göre 30k düşük km de bir araç ve hatasız nitelikte idi aracın kasasız halini biliyor muydunuz ben size söyleyeyim TR de 5-6 adet bu temizlikte bu araçtan vardı. Maalesef pert oldu.

Hocam piyasaya göre 30k düşük km de bir araç ve hatasız nitelikte idi aracın kasasız halini biliyor muydunuz ben size söyleyeyim TR de 5-6 adet bu temizlikte bu araçtan vardı. Maalesef pert oldu.

5-6 adet olması imkansız. Emin ol çok daha fazla vardır. 90ların sonuna ait 106GTi gibi kaza makinesi bir aracın bile düşük km'li kazasızı 5-6 tane var Türkiye'de. 2013 Model 3 serisi dizelin 16X.XXX Km'de ve altında bir sürü örneği vardır. Arkadaşımda 97 model 140.000'de Astra GSi var kazasız, babamın W220 S500'ü 200.000'nin altında.

5-6 adet olması imkansız. Emin ol çok daha fazla vardır. 90ların sonuna ait 106GTi gibi kaza makinesi bir aracın bile düşük km'li kazasızı 5-6 tane var Türkiye'de. 2013 Model 3 serisi dizelin 16X.XXX Km'de ve altında bir sürü örneği vardır. Arkadaşımda 97 model 140.000'de Astra GSi var kazasız, babamın W220 S500'ü 200.000'nin altında.
Hatasız boyasız 165.xxx altında komple M dönüşüm ve 4 aktif egzoz çıkışlı özel plakalı bir araç bakın araçtan elbette çok vardır ama 3.20d ve bu özellliklerde başka araç yok elbette 3.40i modellerinde vardır ama bilen bilir bu araba tr de 5-6 taneden biriydi.

Hatasız boyasız 165.xxx altında komple M dönüşüm ve 4 aktif egzoz çıkışlı özel plakalı bir araç bakın araçtan elbette çok vardır ama 3.20d ve bu özellliklerde başka araç yok elbette 3.40i modellerinde vardır ama bilen bilir bu araba tr de 5-6 taneden biriydi.

15.000Km

23.000Km

50.000Km

56.000Km

Sitede daha bir sürü var. Bunlardan birisini alıp M paket veya herhangi bir donanım eklemek vs. gayet basit. 2013 Model bir araç için 160.XXXKm nadir denecek kadar düşük denemez.

Attıklarınızın hiçbiri benim attığım araba değerinde değil benim attığım araçta; komple orijinal M body-kit - 4 aktif akrapoviç egzoz + nbt ekran - m direksiyon - 3.20D tutulan N47 motor + 20 bin TL değerinde detaylı temizlik ppf kaplama ve seramik kaplama vardı. Ek olarak boşuna kendinizi yormuşsunuz. BMW 3 serisine tıklayıp en düşük km seçip bana atmışsınız. Araçların biri cross kasa tipli sedan + HB modeli diğerleride Peugeot motorlu 136 beygirlik araçlar. Benim attığım model safkan BMW motorluydu (184 beygir) umarım bundan sonraki konularda iyice okuyup mesaj atarsınız iyi akşamlar.

Popüler bir YouTube kanalından bilinen bir araba. Benim haberim yoktu görünce ağzım açık kaldı mesela.

Hocam cevap verdiğiniz kişi bilmediği konularda yorum yapmayı seven tiplerden. Elemana TR de 5-6 tane var diyorum bu modelden gidip 2012 model 130 beygir Peugeot motorlu araba atıyor konuyu madem bilmiyor yorum yapmasın haksız mıyım? Bir de haber niteliği taşımıyor diyor bunlar yüzünden bu forum çekilmiyor hayırlı geceler.

Hocam cevap verdiğiniz kişi bilmediği konularda yorum yapmayı seven tiplerden. Elemana TR de 5-6 tane var diyorum bu modelden gidip 2012 model 130 beygir Peugeot motorlu araba atıyor konuyu madem bilmiyor yorum yapmasın haksız mıyım? Bir de haber niteliği taşımıyor diyor bunlar yüzünden bu forum çekilmiyor hayırlı geceler.

Hocam onu bile geç isterse arabadan 100000 tane olsun daha dün aracın satış videosu yayınlanmış 197bin izlenmiş ve bugün pert oluyor bu bile tek başına bir haber değeri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı