BMW E60 kasa halen alınır mı?

Atakanaalbay

Femtopat
Daha fazla  
BMW E60 bakıyorum, özellikle M57 ve M54 motorlu olanlardan, ama çoğu insan E60 alma, elinde patlar diyor. Ama postlara vs. sorduğumda M57 M54 oynanmamış, alacaksan alınır diyor. Sizce alınır mı? Bütün E60 motorlarına baktığınızda hangisi alınmalı? Kaç km olmalı?

BMW E60 bakıyorum, özellikle M57 ve M54 motorlu olanlardan, ama çoğu insan E60 alma, elinde patlar diyor. Ama postlara vs. sorduğumda M57 M54 oynanmamış, alacaksan alınır diyor. Sizce alınır mı? Bütün E60 motorlarına baktığınızda hangisi alınmalı? Kaç km olmalı?
M57 ve M54 bakımları zamanında tam ve düzgün yapıldıysa olabilir ancak en yenisi 2010 model ve illaki mekanik dışında başka maaraflarda açacaktır. Ben 535d sahibi oldum, 300 küsür bindeki bir araç bile sapasağlam gidiyordu ancak geçmişi çok temizdi. 520d 163'lük kısa süre kullandım, performans çok yoktu ancak yakıt ve gidişi tatminkardı. Temiz bir E60 iyi paralara satılıyor ve bulması zor artık.

W211 almanız daha sağlıklı olur eski BMW'ye yaklaşmayın.

W211 almanız daha sağlıklı olur eski BMW'ye yaklaşmayın.

W211'de çok güzel ama BMW tarafındayım düzgün bulabilirsem.

M57 ve M54 bakımları zamanında tam ve düzgün yapıldıysa olabilir ancak en yenisi 2010 model ve illaki mekanik dışında başka maaraflarda açacaktır. Ben 535D sahibi oldum, 300 küsur bindeki bir araç bile sapasağlam gidiyordu ancak geçmişi çok temizdi. 520d 163'lük kısa süre kullandım, performans çok yoktu ancak yakıt ve gidişi tatminkardı. Temiz bir E60 iyi paralara satılıyor ve bulması zor artık.

Mekanik çok büyük bela açmazsa gerisi halledilebilir diye düşünüyorum. 200bin civarı kilometreli temiz bir şey bulabilirsem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı