Bob Marley'in Zenginligi

Zenginin parası züğürdün çenesini yorar. Boşuna demiyorlar kesinlikle :D
Zengin olmadığını iddia ediyor bilmiyorum farkına varabildin mi? Ali Ağaoğlu yok videoda.

Şenol Güneş boşuna mı diyor ; "Futbolu eskiden açlar oynar, zenginler izlerdi, şimdi zenginler oynuyor, açlar izliyor" diye. Kazanıyorlar tabi :) Yoksa bu Fatih Terim olacak adamların bir tarafı neden bu kadar kaldırılmış olsun?

Şenol Güneş boşuna mı diyor ; "Futbolu eskiden açlar oynar, zenginler izlerdi, şimdi zenginler oynuyor, açlar izliyor" diye. Kazanıyorlar tabi :) Yoksa bu Fatih Terim olacak adamların bir tarafı neden bu kadar kaldırılmış olsun?
Hocam gizli saklı bir şey yok zaten. Mukaveleler ortada, sözleşmeler ortada, kim ne alıyor yıllık ne kadar kazanıyor ortada, Olay yine benim dediğime geliyor farkında mısınız ? :D

Soru: Zengin bir adam mısınız?
Cevabımsı Soru: Zengin derken, zengin ne demek?

Ne kadar güzel cevaplar vermiş tüm sorulara. Parası var mıdır orası muamma biraz. Ama hepimiz gidiciyiz. Baki olan hiçbir insan yok bu dünyada.

Küçükken bir tane 5. Boyut filmi izlemiştim. Adamın biri yakında öleceği için oğluna vasiyet eder: ''Oğlum, ben ölünce bu bir çift çorap ve bir notu mezarıma koydur, tabutumun içine koysunlar.'' Adam ölür, oğlu da cenazede uğraşır çorap ve notu tabuta sokturmak için. İmam izin vermez. ''Biz Mısırlı mıyız lan aptal'' der. Şaka şaka, demez. :D Sonra adamın oğlu notu okur. Notta galiba şöyle yazıyordu:

''Ey oğul, bu dünyadaki her şey geçicidir, bir çift çorabı bile götüremezsin öteki tarafa.'' Doğru bir mesaj ama; şerefsiz fetöistler, insanların beynini yıkıyorlardı, neyse ki kanal kapandı. (y)

Dünya fani, ölüm ani, demişler. Aslında çok mala göz dikmeye gerek yok. Elimizde bulunan ile yetiniyorsak tamamdır. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı