- Makaleler
- 23
Iyi Izlenceler
Zenginin parası züğürdün çenesini yorar. Boşuna demiyorlar kesinlikleHer bahsine varım bankada milyon doları kesinlikle vardırYinede söyledikleri güzel.
Zengin olmadığını iddia ediyor bilmiyorum farkına varabildin mi? Ali Ağaoğlu yok videoda.Zenginin parası züğürdün çenesini yorar. Boşuna demiyorlar kesinlikle![]()
Bence futbolcular da iyi kazanıyor. Gerçi onlar zaten her videoda daZengin olmadığını iddia ediyor bilmiyorum farkına varabildin mi? Ali Ağaoğlu yok videoda.
Fark ettim. herhangi bir şeye atıfta bulunmadım zaten. Kelimeler kifayetsiz benceZengin olmadığını iddia ediyor bilmiyorum farkına varabildin mi? Ali Ağaoğlu yok videoda.
Hocam gizli saklı bir şey yok zaten. Mukaveleler ortada, sözleşmeler ortada, kim ne alıyor yıllık ne kadar kazanıyor ortada, Olay yine benim dediğime geliyor farkında mısınız ?Şenol Güneş boşuna mı diyor ; "Futbolu eskiden açlar oynar, zenginler izlerdi, şimdi zenginler oynuyor, açlar izliyor" diye. Kazanıyorlar tabiYoksa bu Fatih Terim olacak adamların bir tarafı neden bu kadar kaldırılmış olsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.