Bodybuilding'ten kalisteniğe geçiş için kaç kilo olmak gerek?

Daha fazla  
2.5 aya yakın bir süre vücut geliştirme ile uğraştım. 177 75Kg'yim. Çok fazla kas kazanmadan spor yaparak kilo verdim. Şimdi ise kalisteniğe geçmek istiyorum. Bu konuyla ilgili internette pek kaynak yok. Forumda kalistenik ile ilgili konulara baktığımda genel olarak kilonu çok düşürmelisin gibi yorumlar gördüm. Şu an 75 kiloyum ve açlığa çok iyi dayanabiliyorum. Kısa sürede kilo vermem mümkün. Kaç kiloya düşmeliyim? Kalistenik antrenmanına başladığımda makrolarım nasıl olmalı?

2.5 aya yakın bir süre vücut geliştirme ile uğraştım. 177 75Kg'yim. Çok fazla kas kazanmadan spor yaparak kilo verdim. Şimdi ise kalisteniğe geçmek istiyorum. Bu konuyla ilgili internette pek kaynak yok. Forumda kalistenik ile ilgili konulara baktığımda genel olarak kilonu çok düşürmelisin gibi yorumlar gördüm. Şu an 75 kiloyum ve açlığa çok iyi dayanabiliyorum. Kısa sürede kilo vermem mümkün. Kaç kiloya düşmeliyim? Kalistenik antrenmanına başladığımda makrolarım nasıl olmalı?
Niye kalistenik çalışıyorsun ne anlamı var? Ve niye zayıflayasın.

Calisthenicste makro hesabı yapılmaz. Ozanworkout hesabını takip edebilirsin o da profesyonel calisthenicsci.

Niye kalistenik çalışıyorsun ne anlamı var? Ve niye zayıflayasın.
Spor amaçlı ve estetik olmak için. Hocam şuanki kilom ile barfiksi geç şınav bile 10 tekrarı göremiyorum. Yağ oranım düşük değil zaten. Vücut geliştirme ile uğraşırken kilom iyidi ama kalistenik hareketler için fazla kilolu olduğumu düşünüyorum.

Spor amaçlı ve estetik olmak için. Hocam şuanki kilom ile barfiksi geç şınav bile 10 tekrarı göremiyorum. Yağ oranım düşük değil zaten. Vücut geliştirme ile uğraşırken kilom iyidi ama kalistenik hareketler için fazla kilolu olduğumu düşünüyorum.
Spor salonuna gidebiliyorsan kalisteniks yapmana gerek yok. Vücut geliştirme başlangıç için daha iyi kalisteniksten ayrıca daha kaslı olursun. Yaptığın şeyin mantıklı olup olmadığını bir düşün.

Spor salonuna gidebiliyorsan kalisteniks yapmana gerek yok. Vücut geliştirme başlangıç için daha iyi kalisteniksten ayrıca daha kaslı olursun. Yaptığın şeyin mantıklı olup olmadığını bir düşün.
Spor salonunda yağ kazanmadan kas kazanmak oldukça zor ve ben yağlı olmak istemiyorum. Onun haricinde 100 kilo bench yapacağıma gerçekten estetik gözüken bir kalistenik hareketi yapmayı tercih ederim.

Spor salonunda yağ kazanmadan kas kazanmak oldukça zor ve ben yağlı olmak istemiyorum. Onun haricinde 100 kilo bench yapacağıma gerçekten estetik gözüken bir kalistenik hareketi yapmayı tercih ederi
O estetik dediğin hareketleri yapanlar 100 kilo bench yapıyordur ama olsun. Üstelik yağlı olmak derken kimse sana git 10 kilo al demiyor. Mevcut kütleni koruyup da kütle kazanabilirsin. Ayrıca kalistenik yaparken yine farklı şey mi yiyeceksin, hayır yine yemen gerekenler aynı.

O estetik dediğin hareketleri yapanlar 100 kilo bench yapıyordur ama olsun. Üstelik yağlı olmak derken kimse sana git 10 kilo al demiyor. Mevcut kütleni koruyup da kütle kazanabilirsin. Ayrıca kalistenik yaparken yine farklı şey mi yiyeceksin, hayır yine yemen gerekenler aynı.
Kalistenik sporcularının ağırlık çalıştığını gördüm ama spor salonunda ve sosyal medyada vücut geliştirici olup kalistenik hareketlerini iyi yapan birine denk gelmedim. Zaten işin yemesinde değilim. Tüm sene düşük yağ oranında kalmak istiyorum. Bulka girip dış görünüşümü bir süreliğine kötü yapmak istemem. Zaten vücut geliştirmede büyüme gibi bi hayalim yoktu. Hedefim sadece yağ oranı düşürmekti. Kas önemli değil benim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı