Bodycam alınır mı?

mehsel12

Centipat
Daha fazla  
%20 indirimle şu an 14.39 dolar sizce alınır mı? Kronik sıkıntıları falan var mı veya tek başını sıkılmadan CS2 gibi oynatır mı merak ediyorum bayan özellikleri var mı bunların yanı sıra fiyatına değer mi aldığımda keşke bunun yerine başka bir oyun alsaymışım dedirtir mi?

%20 indirimle şu an 14.39 dolar sizce alınır mı? Kronik sıkıntıları falan var mı veya tek başını sıkılmadan CS2 gibi oynatır mı merak ediyorum bayan özellikleri var mı bunların yanı sıra fiyatına değer mi aldığımda keşke bunun yerine başka bir oyun alsaymışım dedirtir mi?

Açıkçası sıkıyor hocam, sistemin iyi değilse direkt uzak dur zaten. İlk başta zevkli ama pek içerik yok bence erken erişimden çıkınca ileri bir zamanda tekrar düşün almayı şu an önermem. Gerçekçi FPS tarzı bakıyorsan Squad bakabilirsin.

CS2 gibi oynatacağını hiç zannetmem.
Benzer olarak 1.25 dolara Zero Hour var. İsterseniz bir bakın.

Güzel bir sistem ister ben tek oynadım sarmadı bence değmez 15 dolara ama istersen bir al beğenmezsen iade edersin.

CS2 gibi oynatacağını hiç zannetmem.
Benzer olarak 1.25 dolara Zero Hour var. İsterseniz bir bakın.

Tarzları farklı hocam aslında, sizin dediğin Ready or Not kafasında bu daha gerçekçi grafikleri ama en az 2K çözünürlükte oynamak lazım yoksa çamur oluyor görüntü.

Açıkçası sıkıyor hocam, sistemin iyi değilse direkt uzak dur zaten. İlk başta zevkli ama pek içerik yok bence erken erişimden çıkınca ileri bir zamanda tekrar düşün almayı şu an önermem. Gerçekçi FPS tarzı bakıyorsan Squad bakabilirsin.

Arma 3 aldım onun yerine önceden keşke Squad görseydim de tercih etseydim daha güzel görünüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı