Bodycam videoları nereden bulunuyor?

ayberkmv1

Decapat
Katılım
16 Nisan 2022
Mesajlar
859
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Uzun zamandır Amerikan polislerinin veya Avrupa polislerininin bodycam videolarını izliyorum ama merak ettiğim şey bu videoları yayınlayan kanallar bu görüntüleri nereden buluyorlar? Çoğunuzun bildiği 1-2 tane kanal var ama onlar genellikle vurulma anını kesiyor veya blur koyuyorlar. Sansürsüz paylaşan fazlaca kanal var ve bu videoları nereden buluyorlar? İnternette araştırdığınızda doğru düzgün bir kaynak çıkmıyor, bu videoları izinsiz alma ihtimallerinin olmadığını düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konu hakkında çok fazla bilgim yok ama bir bildiğim bir şey var o da buna benzer içeriklerin haber sitelerinden paylaşılmasıdır. Live Leak vb. sitelerde sansürsüz ve kesilmemiş hallerini bulabilirsin.

Dip Not: Buna benzer siteler artık günümüzde her kesimin ulaşmasından dolayı kapatılmasına karar verilen bazı önemler alınıyor.
 
Bu konu hakkında çok fazla bilgim yok ama bir bildiğim bir şey var o da buna benzer içeriklerin haber sitelerinden paylaşılmasıdır. Live leak vb. sitelerde sansürsüz ve kesilmemiş hallerini bulabilirsin.

Dip not: Buna benzer siteler artık günümüzde her kesimin ulaşmasından dolayı kapatılmasına karar verilen bazı önemler alınıyor.

Sansürsüz olarak paylaşan 1 2 tane YouTube kanalı var bir tanesi 2 yıldır video atmıyor diğeride law crime network kanalı gibi günlük atıyor, Live leak kapalı diye biliyorum ama tor vb şeylerle giriş yapılıyordur daha önce denemedim ama merak ettiğim bu videoları tam olarak nasıl buluyorlar polis dairesi paylaşmadığı sürece legal yoldan alınabileceğini sanmıyorum illegal bir şekilde alınsada direkt olarak yakalanır diye düşünüyorum.
 
Davalar gizli değilse şeffaftır. Polis teşkilatları kendileri paylaşıyor fakat kurumsal yapıları sebebiyle son kullanıcıya çok ulaşamayabiliyorlar. Bu kanallar da o görüntüleri yayınlıyor.

Bu görüntüler çoğu departmanda "critical incident briefing"lerin parçası olarak tanımlanır ve önemli olaylar bodycam ve ilgili görüntülerle birlikte basına servis edilir.

Örneğin: https://www.lapdonline.org/office-o...al-standards-bureau/critical-incident-videos/

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı