Boeing 737 Max güvenli ilan edildi

Son düzenleme:
3. 737 MAX kazası birkaç haftaya olur. Şimdiden bineceklere ahiret yolculuğu hayırlı olsun dileyelim.
Hocam peki A380'in fişinin çekilmesi? Bence Boeing bir işler çeviriyor. Bu benim fikrim.
Bunda bir şey yok ki. A380 gövde gösterisi için yapılan bir uçak. Her rotada doldurmak çok zor, dört motoru olması ve kocaman olması kullanılabilirliğini ve masraflarını çok üst seviyelere çıkartıyor. Airbus kar edemeyeceğini bildiği için üretimi sonlandırdı.

Yani amcası uçak mühendisi ve kendisi de bu konuyla alakalı olan kişilerin öyle mi?
Amcan uçak mühendisi midir bilmem ama senin bu işlerle bir alakan yokmuş şu ana kadar, orası net şekilde anlaşılıyor.

A380 ve Concorde ile Boeing'in ne alakası var? Her ikisinin de sonlanma nedeni ortada.

Amcan uçak mühendisi midir bilmem ama senin bu işlerle bir alakan yokmuş şu ana kadar, orası net şekilde anlaşılıyor.

A380 ve concorde ile Boeing'in ne alakası var? Her ikisinin de sonlanma nedeni ortada.

Hocam peki size bir sorum var, izninizle.
And dağları uçak kazası sizce kasti olabilir mi? Ben kendi kendime bu konuyu konuşmaktan sıkıldım.
2.sorum da Tenerife Faciası ile ilgili,
Bu faciada bana göre iki suçlu var, onlarda da Van Zanten ve saha görevlileri bence, sizce kim veya kimler?

Bizler burada teknik verilerden, kanıtlı ya da gözlemlenebilen konulardan konuşuyoruz. Varsayımlara göre konuşmak pek bana göre değil. Bu tür konularda bir defa konuşma fırsatı verince başkaları Malezya uçağını uzaylılar kaçırdı, X kaza aslında kaza değil testti, o teröristleri oraya ABD yerleştirdi gibi konular da peşinden geliyor.

Havacılık için bir ilgin olabilir ama hurafeler üstüne değil de teknik konular ve projelerle ilgili araştırmalar yapsan daha iyi olabilir.

Bizler burada teknik verilerden, kanıtlı ya da gözlemlenebilen konulardan konuşuyoruz. Varsayımlara göre konuşmak pek bana göre değil. Bu tür konularda bir defa konuşma fırsatı verince başkaları Malezya uçağını uzaylılar kaçırdı, X kaza aslında kaza değil testti, o teröristleri oraya ABD yerleştirdi gibi konular da peşinden geliyor.

Haklısınız, hocam ben daha yolun başındayım sizin yaşınız benden hayli fazla o yüzden siz bu konularda daha bilgesiniz saygı duyarım sadece sizin gibi bilgili biriniz görüşlerini almak istedim.
3. 737 Max kazası birkaç haftaya olur. Şimdiden bineceklere ahiret yolculuğu hayırlı olsun dileyelim.

Bunda bir şey yok ki. A380 gövde gösterisi için yapılan bir uçak. Her rotada doldurmak çok zor, dört motoru olması ve kocaman olması kullanılabilirliğini ve masraflarını çok üst seviyelere çıkartıyor. Airbus kar edemeyeceğini bildiği için üretimi sonlandırdı.

Tamam da bence 747'ye göre daha iyiydi. Bu benim şahsi görüşüm.

En başından yaşına bakıp yeni yeni ilgilenmeye başladığın yaşta olduğunu fark etseydim o kadar sert çıkışmazdım. Bilinmeyen, kanıtlanamayan şeyler ya da söylentiler ilgini çekmiş olabilir ama ortada gerçek bir veri olmadan bir konuda yapılan her yorum hurafeden ibarettir.

En başından yaşına bakıp yeni yeni ilgilenmeye başladığın yaşta olduğunu fark etseydim o kadar sert çıkışmazdım. Bilinmeyen, kanıtlanamayan şeyler ya da söylentiler ilgini çekmiş olabilir ama ortada gerçek bir veri olmadan bir konuda yapılan her yorum hurafeden ibarettir.

Yok hocam benim ukalalığım. Zaten bugün aklım leyla. Bir günde 3 tane birer saatlik ban yedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı