Bölgesel programa geçmeli miyim yoksa programım iyi mi?

Uzun bir süre ara verdikten sonra 2-3 haftalığına tüm vücut yapılmalı zaten ama bu ne kadar saçma bir program böyle hocam? Bu ne tüm vücut, ne de kaliteli bir bölgesel program. Çok çok saçma bir program.

Kendiniz zaten 8-9 ay gittiyseniz hareketleri, kardiyorları biliyorsunuzdur. Kendiniz YouTube'dan veya internetten programlara bakabilirsiniz.

O 8-9 aydada Full body yapıyordum ben. Bölgesele artık uzun süre yaptığım için geçmeye karar verdim.

Uzun bir süre ara verdikten sonra 2-3 haftalığına tüm vücut yapılmalı zaten ama bu ne kadar saçma bir program böyle hocam? Bu ne tüm vücut, ne de kaliteli bir bölgesel program. Çok çok saçma bir program.

Kendiniz zaten 8-9 ay gittiyseniz hareketleri, kardiyorları biliyorsunuzdur. Kendiniz YouTube'dan veya internetten programlara bakabilirsiniz.

Bir de hoca derse niye benim programıma uymuyorsun derse gelisemiyorum demem mantıklı olur mu bir de bu bolgeselde sakatlanma yaşar mıyım?

O 8-9 aydada Full body yapıyordum ben. Bölgesele artık uzun süre yaptığım için geçmeye karar verdim.

Bir de hoca derse niye benim programıma uymuyorsun derse gelisemiyorum demem mantıklı olur mu bir de bu bolgeselde sakatlanma yaşar mıyım?
Başka bir hocanın programını uyguluyorum dersin. Bireysel çalışmaya karar verdim dersin.

Ben 8 ay spora gittim 1 2 ay bırakmam gerekti sınav vb yüzünden bir daha başladım hoca bana Full body program verdi arkadaşım bu programın kötü olduğunu daha önce spora gittiğim için bölgesel programa geçmem gerektiğini söyledi sizce geçmeli miyim geçmeliysemde program önerir misiniz?
PPL çalış. Spor tecrüben de var sanırım. Tek bir program öneriyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı