Bölüm seçimi

semihylmz90

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11300H GTX 1650 16 GB RAM
Meslek
TV TAMİRİ
Merhaba arkadaşlar. Size bölüm seçimi için danışmak istiyorum. Matematiğim orta halde fizik, kimya da idare eder ve biyolojide iyiyimdir.
Tm derslerine gelirsek felsefe harici hepsi çok iyi.
Çok ders çalışmayı seven bir insan değilim.
Aklımda hep mühendis olmak vardı ama MF seçmek için kendimi o kadar iyi zannetmiyorum ama eşit ağırlıklıkta durum tam tersi. Ama eşit ağırlıkta meslek bulamadım. Hukuk bulabildim çok ta bakmadım açıkçası. Hocalarım sen eşit ağırlık oku diyorlar.
Sizce ne yapmalıyım?

Sayısal uzun vadede öğrenilir. 12. Sınıfta bile eşit ağırlığa dönen arkadaşlarım vardı. Yani sayısal seçmeniz daha iyi olur. Baktınız yapamayacaksınız eşit ağırlığa geçer eksik dersleri kısa sürede bitirirsiniz.

Eşit ağırlıkta aynı matematigi oldugunu unutma. Okul notlarına göre alan seçme. Kendi yakınlığın göre seç. Üniversitede ne istiyorsan onun aldığı puan türüne uygun alan sev.

Bana eşit ağırlık dersleri daha güzel ve zevkli geliyor fizik ve kimya sevmediğim dersler isteksiz çalışıyorum genelde eşit ağırlık daha yakın dediğim gibi ama meslek konusunda kaygılarım var eşit ağırlıkta şu an sayısal okuyanlara sorunca hepsi eşit ağırlık oku diyorlar şu an sürünüyoruz diyor şu an kafam darmadağın ne yapacağımı bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı