Böyle Bir Oyunu Satın Alır Mısınız?

İzleyemediğim, izleyemecekler ve izlemeyecekler için özet de yazsaydınız harika olurdu.
Bu videoda pek fazla bir şey yok açıkçası. Haritada bir canavar var, belli bir rotayı geziyor. Karakter ondan kaçarak 3 tane anahtar bulmaya çalışıyor. Yaratıcı hikaye konusunda 0 olduğum için böyle bir şey düşündüm prototip olarak

Hoppala benim birader görse bu konuyu bir şeyler yazar mıydı acaba.

Oyun yapıyorsun anlaşılan. Şuan gördüğüm kadarıyla bu işleri ilerletmişsin yani eğer o grafikleri hazır bulmadıysan ve tüm kod işlerini sen yaptıysan bu işte gelişirsin. Şuan ki haliyle ücretsiz de koysan kimse almaz o yüzden para kazanmak gibi bir düşüncen varsa sağlam bir senaryosu olmalı.

Aklıma bir iki şey geliyor fakat sıfırdan anlatırım istersen. Şuan yaptığın haritayı belki kullanabilirsin.

Optimizasyon sorunu aklıma geliyor nedense direk. Aklıma ilk online ve canavar diye bahsettiğiniz de Friday 13th geldi. Başarılar.

Yorum için teşekkürler. Amacım şu anki haliyle satmak değil, sadece fikir arıyorum. Hikaye konusunda aşırı yetersizim. Canavarın saldırma olayını da daha öğrenemedim. Her türlü fikire açığım
Optimizasyon sorunu aklıma geliyor nedense direk. Aklıma ilk online ve canavar diye bahsettiğiniz de Friday 13th geldi. Başarılar.
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…