Böyle Bir Oyunu Satın Alır Mısınız?

PasFacile

Kilopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, bu tarz bir oyunu satın alır mıydınız, veya oyuna ne eklenirse satın alırdınız?(Online-Hikaye)

İzleyemediğim, izleyemecekler ve izlemeyecekler için özet de yazsaydınız harika olurdu.
Bu videoda pek fazla bir şey yok açıkçası. Haritada bir canavar var, belli bir rotayı geziyor. Karakter ondan kaçarak 3 tane anahtar bulmaya çalışıyor. Yaratıcı hikaye konusunda 0 olduğum için böyle bir şey düşündüm prototip olarak :D

Hoppala 😆 benim birader görse bu konuyu bir şeyler yazar mıydı acaba.

Oyun yapıyorsun anlaşılan. Şuan gördüğüm kadarıyla bu işleri ilerletmişsin yani eğer o grafikleri hazır bulmadıysan ve tüm kod işlerini sen yaptıysan bu işte gelişirsin. Şuan ki haliyle ücretsiz de koysan kimse almaz o yüzden para kazanmak gibi bir düşüncen varsa sağlam bir senaryosu olmalı.

Aklıma bir iki şey geliyor fakat sıfırdan anlatırım istersen. Şuan yaptığın haritayı belki kullanabilirsin.

Bu videoda pek fazla bir şey yok açıkçası. Haritada bir canavar var, belli bir rotayı geziyor. Karakter ondan kaçarak 3 tane anahtar bulmaya çalışıyor. Yaratıcı hikaye konusunda 0 olduğum için böyle bir şey düşündüm prototip olarak :D
Optimizasyon sorunu aklıma geliyor nedense direk. :D Aklıma ilk online ve canavar diye bahsettiğiniz de Friday 13th geldi. Başarılar. :)

Hoppala 😆 benim birader görse bu konuyu bir şeyler yazar mıydı acaba.

Oyun yapıyorsun anlaşılan. Şuan gördüğüm kadarıyla bu işleri ilerletmişsin yani eğer o grafikleri hazır bulmadıysan ve tüm kod işlerini sen yaptıysan bu işte gelişirsin. Şuan ki haliyle ücretsiz de koysan kimse almaz o yüzden para kazanmak gibi bir düşüncen varsa sağlam bir senaryosu olmalı.

Aklıma bir iki şey geliyor fakat sıfırdan anlatırım istersen. Şuan yaptığın haritayı belki kullanabilirsin.
Yorum için teşekkürler. Amacım şu anki haliyle satmak değil, sadece fikir arıyorum. Hikaye konusunda aşırı yetersizim. Canavarın saldırma olayını da daha öğrenemedim. Her türlü fikire açığım :)
Optimizasyon sorunu aklıma geliyor nedense direk. :D Aklıma ilk online ve canavar diye bahsettiğiniz de Friday 13th geldi. Başarılar. :)
Teşekkürler :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı