Boks Eldiveni Almak Gerekli Mi ?

Kum torbasında çalışıyosan tabiki de eldivene ihtiyaç var. Öyle yavaş vur hafif tempo falan bunlar bi yerden sonra geçiyo illa ki arada sırada sert vurucaksın ve fena halde sakatlicaksın bileğini. Aman diyim masraftan kaçma git al eldivenini.

10 20 TL'ye al bir eldiven. Ne olacak ki benim TEOG sınavım var diye bıraktım. Lisede gene başlarım belki :D
10-20 Tl'ye nerde eldiven var ? :D
Kum torbasında çalışıyosan tabiki de eldivene ihtiyaç var. Öyle yavaş vur hafif tempo falan bunlar bi yerden sonra geçiyo illa ki arada sırada sert vurucaksın ve fena halde sakatlicaksın bileğini. Aman diyim masraftan kaçma git al eldivenini.
Genelde karşılılı çalışıyoruz ama kum torbasında çalıştırım zamanda oluyor. Eldiven olarak hangi eldiveni önerirsin ?

Çakma, 2 3 vuruşta patlamalık durumu olan eldivenler. Şahsen ben 160 tl verdim kaliteli aldım
Evet 160 Tl'ye sağlam eldiven var fakat bana 160tl vermek mantıksız geliyor. Sonuçta daha yeniyim 1 ay oldu. İleride milli vs. olursam o zaman almayı düşünüyorum
@Paraton do-smai, everlast falan al gidip a101den delta falan alma sakın :D
a101 de görmedim de o kadar dandik mi :D Everlast vs. var fakat onlarda pahalı. Daha ileride kaliteli eldiven almayı düşünüyorum.

Kardeşim bende 14 yaşındayım. Ama 4 5 ay gittim boksa. Faydasını gördüm mü evet gördüm. Maça çıkartırken daha sağlam geçirdim. Bu arada her şeyini Everlast'tan al. En iyi boks markası Everlast çünkü. Benim Bandaj+Dişlik Everlast'tan.

@Paraton onları bilmiyorum ama çok ucuz şeylerin faydası olucağını da sanmıyorum. Her idmanda kullanılacak şeylerde açıkcası ucuza kaçılması taraftarı değilim
Evet ucuz mala bende karşıyım. Hem daha çabuk eskiyor hemde en önemlisi sağlıklı olmuyorlar. Ama everlast gibi markalarda çok pahalı ailem izin vermez :/
Kardeşim bende 14 yaşındayım. Ama 4 5 ay gittim boksa. Faydasını gördüm mü evet gördüm. Maça çıkartırken daha sağlam geçirdim. Bu arada her şeyini Everlast'tan al. En iyi boks markası Everlast çünkü. Benim Bandaj+Dişlik Everlast'tan.
Evet everlast çok iyi bir marka fakat çok pahalı. Ailem kesinlikle izin vermez. Bu ara 4-5 ay gidince nasıl maça çıktın ? Benim bildiğim 1 sene gitmek lazım en az :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı