Boks ile fitness mi yoksa sadece fitness mi?

emrhateu

Centipat
Daha fazla  
Bu konuda çok kararsız kaldım gerçekten. Boks ile Fitness'i aynı anda yapmak mı daha mantıklı yoksa sadece fitnessten devam edip evde kum torbasıyla kendi çapımda mı gelişmeliyim? Fikir verebilir misiniz?

Hedefin nedir hocam, iyi bir boks yapmak mı yoksa iyi bir vucut yapmak mı? Her ikisinde de belli seviye vucut yaparsın ama boksta uzun sürecektir.

Hedefin nedir hocam, iyi bir boks yapmak mı yoksa iyi bir vucut yapmak mı? Her ikisinde de belli seviye vucut yaparsın ama boksta uzun sürecektir.

İlk öncelikle şu an gobegim var ve saglıksız bir vücuda sahibim boyum 191 86 kiloyum kilom gayet normal vücudumu oturtmak istiyorum karın kası falan hikaye umurumda değil fakat en azından kolum sırtım omuzum saglam olsun istiyorum biraz kaslı kalıplı gözükmek istiyorum fakat boksda hayalim aynı zamanda ikisini aynı anda yapmak zor mu olur yoksa ikisini de idare ettirebilir miyim onu merak ediyorum.

İlk öncelikle şu an gobegim var ve saglıksız bir vücuda sahibim boyum 191 86 kiloyum kilom gayet normal vücudumu oturtmak istiyorum karın kası falan hikaye umurumda değil fakat en azından kolum sırtım omuzum saglam olsun istiyorum biraz kaslı kalıplı gözükmek istiyorum fakat boksda hayalim aynı zamanda ikisini aynı anda yapmak zor mu olur yoksa ikisini de idare ettirebilir miyim onu merak ediyorum.

Hocam eğer vaktin varsa ikisi bir yürüyebilir. Ama fitness kısmına daha fazla ağırlık vermelisin. Daha kısa sürede isteğini yapmak için.

Boks ile Crossfit aynı anda gider.

Fitness'a gitmek farklı Crossfit anteranmanı yapmak farklı iştir. Birinde vücut geliştirirsiniz, diğerinde kondisyon. Sporcuların çoğu Crossfit yapıyor zaten. Ayrıca vücut geliştirmeyi fazla yaptığınızda esnekliğiniz azalmaya başlayacak. Karaciğere binen yük de cabası.

Haliyle sizin vücut geliştirmeyi abartmadan yapmanız gerek. Yani Boks ile fitness'ı aynı anda yürüteyim diye bir seçenek yok. Abarttığınız takdirde zaten ringde 2 dakika duramayacaksınız nefes nefese kalmaktan.

capoeira.... Eğlenceli eğitim süreci - fitness gibi...

Videoda görünen kişileri tanıyorum. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı