spaghettisosu
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- GTX 1050 Ti, Intel i7 7700, Kingston Predator 4x4 16GB RAM, Kioxia Exceria G2 1TB, Prime H270-Plus, Toshiba 1TB HDD (Öldü Ölecek), Aula F75, Delux M800 Pro, Blackshark V2X
- Meslek
- Öğrencilik...
Selamlar, LGS senem ve bir süredir arkadaşımla boksa gitme planlarım var ve yaklaşık 1-2 haftaya yazılmayı düşünüyorum. Gitmek istediğim yer Fetih spor akademisi. Amacım stresimi atmak, bir spor yapmış olmak, kondisyonumu falan iyileştirmek ve ola ki dışarıda kavga çıkacak olursa kendimi savunabilmek.
Sizlerden bilgi almak istiyorum, aranızda boks yapmış vardır, Muay Thai yapmış vardır, tekvandodur ya da hiçbirini yapmadıysanız bile fikrinizi almak isterim. Yaralanmalar kalıcı olmadığı sürece önemli değil bu arada, ki zaten arkadaşımla gidip beraber sparring falan yapacağım.
Evime boks torbası ya da manken falan alınır mı? Boks eldiveni dışında neler almam iyi olur?
Sizlerden bilgi almak istiyorum, aranızda boks yapmış vardır, Muay Thai yapmış vardır, tekvandodur ya da hiçbirini yapmadıysanız bile fikrinizi almak isterim. Yaralanmalar kalıcı olmadığı sürece önemli değil bu arada, ki zaten arkadaşımla gidip beraber sparring falan yapacağım.
Evime boks torbası ya da manken falan alınır mı? Boks eldiveni dışında neler almam iyi olur?