Boksa ilk vuruşta boks kırığı oluştu

Dostum geçmiş olsun öncelikle, bunun birçok sebebi olabilir birkaç tanesinden örnek verecek olursak eğer. Yetersiz beslenme, eksik vitaminler, ve genetik sorunlar tarzı (kemik yapsı) sorunlar olabilir. Doktoruna danışmanı ve ona göre spor yapmanı öneririm.

Boksa bir vurayım dedim elim kırıldı. Sizce neden olmuştur? Doktor 2 hafta alçıda kalsın çok kırık yok ama dikkatli ol dedi. Ama neden?

Hocam çok ters vursanız bile kırılması zor gibi belki de kemiklerinde ya da vitamin olarak bir eksiklik vardır bence bir doktoruna danış ona göre devam et geçmiş olsun.

Bazı insanların kemikleri çok zayıf oluyor. Belki genetik belki beslenme alışkanlıkları, sonuç olarak iskeletini güçlendirecek gıdaları diyetine dahil et. Et kemik suyu, protein içerikli gıdalar gibi.

Bunun yanında kalsiyum ve D vitamini alımına da dikkat et, doktorun tahlil yaptırsın gerekirse.

Gücünüzü dengesiz mi kullandınız? Yürürken ayak parmaklarını kırmış biri olarak soruyorum. Unutmadan, geçmiş olsun.
Hayır hocam gayet dengeli. Teşekkürler.
Dostum geçmiş olsun öncelikle, bunun birçok sebebi olabilir birkaç tanesinden örnek verecek olursak eğer. Yetersiz beslenme, eksik vitaminler, ve genetik sorunlar tarzı (kemik yapsı) sorunlar olabilir. Doktoruna danışmanı ve ona göre spor yapmanı öneririm.
Hiçbiri yok benden kemiklerim gayet iyi.
Bazı insanların kemikleri çok zayıf oluyor. Belki genetik belki beslenme alışkanlıkları, sonuç olarak iskeletini güçlendirecek gıdaları diyetine dahil et. Et kemik suyu, protein içerikli gıdalar gibi.

Bunun yanında kalsiyum ve D vitamini alımına da dikkat et, doktorun tahlil yaptırsın gerekirse.
Hiç biri yok hocam gayet sağlıklıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı