Bomba Nasıl Yapılır?

Malzemeler:
1) 800W 80+ bir Everest PSU
2) Tuz Ruhu
3) Alüminyum folyo
4) Tüp (Bildiğiniz Aygaz piknik tüpü.)
5) Tetikleyici Note 7
6) İçinde FX 9590 olan bir hazır sistem
Adım bir: Hazır sistemimizde olan PSU'yu çıkarıyoruz.
Adım iki: Everest PSU'nun boş olan yerlerini önce tuz ruhu ile dolduruyoruz dudak payı bırakacak şekilde ama fazla kaçırmayın.
Adım üç: Tuz ruhu ile dolu olan PSU'ya gaz yüklemesi yapın.
Adım dört: Hazırladığımız PSU'nun gazı ve tuz ruhu dışarı çıkmasın diye alüminyum folyo ile sarıyoruz. Not: Alüminyum ile tuz ruhu tepkimeye girer bu aşamadan sonra acele edin:D.
Adım beş: Bu PSU'yu hazır sistemimize monteliyoruz.
Adım altı: Topladığımız sistemi iyi bir OC yapıyoruz ve kasayı iyi bir çalkalıyoruz ve en yakın aracın yanına koyuyoruz. Püf noktası özellikle aracın tüplü olması lazım.
Şaka bir yana denemeyin ciddiye alıp yapan çıkarsa ben karışmam.:ıslık: Durun bir dakika tetikleyiciyi unuttuk Note 7'mizi ise PSU'nun tam üstüne bantlıyoruz.
 
Çok sevdiğim bir arkadaşımı Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine ziyarete gittim eski günlerden konuştuk konu altta bu hale gelmesine sebep olan siparişini verdiği oyun sistemine gelince haliyle çıldırdı ben ateş oldum o barut :D

upload_2017-4-11_21-19-33.png
 
Sistem iyi güzel hoşta ekran kartı bu sistem için az değil mi? Yani bir GT 630 SLI yaparsak ucundan %30'luk bir darboğaz olabilir ama bir zahmet o da olsun yani üst seviye sistem bu sonuçta.:şaftıkaymış:
Şaka bir yana o PSU'dan önce gözüme CPU soğutucu ilişti belki ileride alabilirim zengin olunca.:D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı