Willem Flakkomenstein
Centipat
Üşenmem valla. Stabil Debian kurmak istiyordum.Windows'u tekrar kurmaya üşenmezseniz, elinizde kurulum USB'si hazırsa, hepsini silin baştan kurun isterseniz![]()
Üşenmem valla. Stabil Debian kurmak istiyordum.Windows'u tekrar kurmaya üşenmezseniz, elinizde kurulum USB'si hazırsa, hepsini silin baştan kurun isterseniz![]()
Zaten öyle yapmıştım kurarken. SSD ve HDD'yi tümden silip ayrılmamış alan olarak yapıyordum.Windows 10 kurulum ekranında bütün diskleri sil yapmanız lazım dı ve ekranda sadece Partition 0 ve partinin 1 olarak 2 disk görünmeliydi.
Şimdi HDD ki Partition'u silerseniz Windows 10 açılmama durumu var baştan başlangıç onarma yaparak Windows 10 tekrar düzeltmeniz gerekebilir
Ama laptop konusunda tam net cevap veremeyeceğim.
Zaten açılırken Boot ekranına girmiyor. Otomatik açılıyor sistem. Normal diskler gibi.Hızlı stabil bir açılış için yeni kurulum yapmanız daha sağlıklı olacaktır.
Rufus.Kurulum yaptığınız USB belleği hangi program ile kurulum USB belleği oluşturdunuz.
Zaten açılırken Boot ekranına girmiyor. Otomatik açılıyor sistem. Normal diskler gibi.
Şimdi Windows 10 USB'si yazıyorum. Boot Entry girişlerinin hepsini sileceğim.Dediğim laptoplar hakkında çok bilgim yok belki BIOS ayarları ile alakalı olabilir.
İlk kurulunda komple silip yaptıysanız muhtemelen yine aynı sorun olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.