Çözüldü Boot menüsüne girmeden format atmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Bunu deneyin belki sonuç alırsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

hemen deneyeceğim

çok sağol işe yaradı

harici klavye takılı olsa bile işlemiyor.çalışıyor ama başlangıçta işlemiyor

kardeşim dalga geçmenin lüzumu yok . Güzelce soru sordum güzel cevap ver.
Dalga geçmedim ki yardımcı oldum. Recovery format atılabilirdi. Ama uzun sürerdi. Ben de uzun olduğunu şaka yollu anlattım sadece sorun ne anlamadım?

Ben BIOS'a hiçbir türlü giremiyorum yeniden başlatara troubleshoot olsun ya da del ile girmek olsun no Signal yazıyor bekliyorum ama yine ekrana görüntü gelmiyor. BIOS pilini çıkarıp taktım işe yaramadı ama PC açılıyor sadece BIOS'a girerken sorun yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Ben BIOS'a hiçbir türlü giremiyorum yeniden başlatara troubleshoot olsun ya da del ile girmek olsun no Signal yazıyor bekliyorum ama yine ekrana görüntü gelmiyor. BIOS pilini çıkarıp taktım işe yaramadı ama PC açılıyor sadece BIOS'a girerken sorun yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Kendi konunuzu açın. Oradan yardım isteyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı