BootCamp ile Windows kurulmuş bilgisayara geri Mac Os X yükleme

Daniel Atlas

Kilopat
Katılım
21 Ocak 2015
Mesajlar
183
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba elimde 2007 model MacBook var. Bilgisayara Windows yüklenmiş ancak Macintosh HD sürücüsü silinmiş geri Mac Os X dönüşü yapamıyorum. Command+R tuşu bir işe yaramıyor. Ne yapmalıyım?

Apple Destek ile görüştüm: Maalesef Erdoğan Bey, ancak size paylaştığım kaynağa boot camp, veya windows yazarsanız arzu ettiğiniz kaynaklara ulaşabileceğinize inanıyorum. Ancak ilk intiba olarak sadece şunu söyleyebilirim, kurtarma partisyonu silindiyse, tekrar o cihaza OS X kurabilmeniz için fiziksel bir diske ihtiyacınız var demektir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı