''BOOTMGR is missing'' hatası

kadirsarikaya

Megapat
Daha fazla  
HDD'me Low Level Format atmak istiyorum. Flash belleğime maxblast 5 ISO yazdırdım ve BIOS'dan USB belleğimi bootladım. Flash bellek ile sistemi açmaya çalışınca "BOOTMGR is missing press any key to restart" hatasını alıyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal usb ile boot alamıyorsunuz. USB yi bootable olarak yazdırmış olamayabilirsiniz.

NOT: BOOTMGR is missing windows boot hatasıdır. USB den boot alamadığı için boot sırası hddye geçiyor.

Kullanacağınız programın USB ye nasıl yazıldığını öğrenin. BOOTable mı değil mi... araştırınız.
Low level format için Hiren's Boot CD içerisinde Darik's Nuke ile mini windows xp içerisinde low level format tool var. Onu kullanabilirsiniz. Hiren Boot CD yi indirip iso yu Rufus ile usb ye yazdırıp usb den boot alabilirsiniz. Bence hiç bunlarla vakit kaybetmeyip direk windows ile formatlayınız. Çok tecrübeli değilsiniz sanırım.

Kullanacağınız programın USB ye nasıl yazıldığını öğrenin. BOOTable mı değil mi... araştırınız.
Low level format için Hiren's Boot CD içerisinde Darik's Nuke ile mini windows xp içerisinde low level format tool var. Onu kullanabilirsiniz. Hiren Boot CD yi indirip iso yu Rufus ile usb ye yazdırıp usb den boot alabilirsiniz. Bence hiç bunlarla vakit kaybetmeyip direk windows ile formatlayınız. Çok tecrübeli değilsiniz sanırım.
Tamam hocam yarın deneyip yazacağım. Çok sağolun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı