Bordo bereli olmak için fitness yapılır mı?

Dediğiniz gibi dayanıklılık ve güç daha önplanda tükenme antrenmanları yapmadan da tükenebiliyorum burbell yapıyorum diyelim biceps için kaldırmadığım zamanlarda oluyor zorlanıyorum ama bu iyi bir şey sanıyorum patlatma antrenmanı gibi oluyor vücudun direncini zorluyorum bu iyi bir şey değil mi?
Titreyecek kadar zorlamana gerek yok. İyi bir şey olabilir de, form bozuk yapıyorsan eğer iyi gelişme elde edemeyebilirsin. Önce formlarına dikkat et, sonra kiloların artar.
 
peki surattaki benler sorun yaratırmı ?
Asker olmak istiyorsan güç tabii önemli ama güçten daha önemli olan şey dayanıklılık ve sağlık. Düzgün beslenip vücut çalışmalarını dayanıklılık kazanmak için yapmalısın. Sen tutup çatışmanın ortasında 40-50 kg şeyler kaldırmayacaksın denk gelirse belki ama kaç defa denk gelecek ki. Senin saatlerce uzun sürecek idmanlara, çatışmalara, görevlere, çıkartmalara dayanıklı olacak şekilde vücut geliştirmen lazım. İyi bir asker olacaksan sadece vücutta yetmez ayrıca zeka olarak kendini geliştirmen lazım. Sürekli olarak zekanı açacak sana farklı bakış açıları kazandıracak şeyler yapman lazım.

Mesela ne yapmam lazım zeka olarak kendimi geliştirmem normal bir insan la aynı zekaya sahibim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı