Borsa için kullanımı kolay ve güzel bir arayüze sahip aracı kurum arıyorum

eneskt

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, yaklaşık 2 yıl önce ilk defa adım attığım kripto para piyasasına son zamanlarda gelen yoğun ilgi ve alaka ile bende tekrardan geri döndüm. Döndüm dönmesine ama aklım hep hisse senedi tarafında kaldı. Artık bu piyasa dönmeliyim diye düşünmeye başladığımda borsa, hisse senedi aracı kurumlarının işlem yapılan web sitelerindeki UI-UX durumunun berbat olduğunu fark ettim. Bir de banka yatırım hesaplarının iyice berbat olduğunu görmem ile beraber iyi arayüz ve kullanım rahatlığı sağlayan bir aracı kurum aramaya başladım, ve maalesef öyle bir şey bulamadım. Bu dediğim kriterlere uyan kullandığınız bir aracı kurum varsa benimle paylaşır mısınız?

Kendim Bitexen kullanıyorum. Ama doğrusunu söylemek gerekirse Binance daha güvenilir. Bitexen'in Kaspersky sertifikası var zamanında o yüzden tercih etmiştim komisyonları biraz fazla ama en fazla altcoin bulunduran Türk borsasıdır kendisi.

Kendim bitexen kullanıyorum. Ama doğrusunu söylemek gerekirse Binance daha güvenilir. Bitexen'in Kaspersky sertifikası var zamanında o yüzden tercih etmiştim komisyonları biraz fazla ama en fazla altcoin bulunduran Türk borsasıdır kendisi.

Hocam Türk borsaları kötü ama bitexen en kötüsü, size tavsiyem Binance dışında borsa kullanmayın, illa TR borsası olacaksa da bari BtcTurk paribu olsun.

Ama aklım hep hisse senedi tarafında kaldı. Artık bu piyasa dönmeliyim diye düşünmeye başladığımda borsa, hisse senedi aracı kurumlarının işlem yapılan web sitelerindeki UI-ux durumunun berbat olduğunu fark ettim.

Sanırım kendimi pek iyi izah edemedim. Kripto para işlemleri için borsa aramıyorum. Zaten uzun zamandır o tarafta Binance kullanıyorum. Benim aradığım hisse senedi alıp satabileceğim aracı kurum.

Sanırım kendimi pek iyi izah edemedim. Kripto para işlemleri için borsa aramıyorum. Zaten uzun zamandır o tarafta Binance kullanıyorum. Benim aradığım hisse senedi alıp satabileceğim aracı kurum.
Zyatırım önerebilirim.
Hocam Türk borsaları kötü ama bitexen en kötüsü, size tavsiyem Binance dışında borsa kullanmayın, illa TR borsası olacaksa da bari BtcTurk paribu olsun.
Hocam Türk borsalarının kötü olduğunu biliyorum ama bence Bitexen bunların arasında en ideali yüksek komisyon alıyor kabul ediyorum ama hiç bir pump veya dump anında çöktüğünü görmedim. Ayrıca işlemlerimi altcoinler odaklı yaptığımdan başka Türk borsasına geçemem Binance ise Türk Lirası yatırıp çekme işlemleri biraz sıkıntılı nasıl yapılıyor bilmiyorum.

Ben Binance ve Binance TR kullanıyorum. Şimdilik 0 komisyon ile çekme işlemi falan yapıyorum ileride ne olur bilinmez fakat iyi yani :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı