Borsaya nasıl başlanır?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. merakım başlıkta da belirttiğim gibi, borsaya başlamak istiyorum .ama ne yapacağımı bilmiyorum. Hangi uygulama ile başlamalıyım, neler yapmalıyım, hangi kanalları takip etmeliyim hiçbir fikrim yok. YouTube'da baktığım çoğu kanal biraz daha üst düzey anlattığı için bir şey anladığımı söyleyemem, başlangıç için güzel bir YT kanalı ve uygulama önerisine açığım, sistemi bilen biri detaylıca anlatırsa çok sevinirim.

2 sene önce insanlar kriptoya nasıl gireriz diye soruyorlardı 4 yıl önce çiftlikbank konuşuyorlardı. Hocam şunu düşün neden 2 yıl önce borsaya girmeyi düşünmedin de şimdi düşünüyorsun ? Şu fare kapanına kapılmayın hocam şu an sağda solda borsa guruluğu yapan insanlar düşüşte kaybolacaklar, yüzsüz olanları ise ben düşmeden satmıştım ehehe yapacaklar. Öyle 3 kuruş 5 kuruş parayla borsaya girerek para kazanmak diye bir şey yok, kazanırsan borsa yükseltiliyor diye kazanırsın ama ne zaman duracağını, ne yapacağını asla bilemeyeceğin için düşüşe yakalanır paranı kaybedersin. Benim önerim ilk olarak altın al, döviz al para biriktir. Şu an borsa insanlara "gel gel" yapıyor, gidersen kapılırsın.

Dostum borsa, forex gibi şeylerden para kazanmak istiyorsan öncelikle hızlı bir para gelmeyeceğini kabul edip dünyada ne olup bittiğini anlayıp ondan sonra teknik ve temel analiz olarak kendini geliştirmen lazım. Türkiye borsasına borsa demiyorum bile çöküşü çok yakın zaten. Bunu öğrenmen de çok sağlam çalışılarak geçirilmiş bir 2 yıl ister. Basit yatırımcı olmak için paranız varsa güzel bir tercih olabilir yine. Altının Gazze ve İsraildeki olayların tırmanmasıyla yükselişinden faydalanabilirdiniz. 1698314921614.png (Altın Grafiği)

2 sene önce insanlar kriptoya nasıl gireriz diye soruyorlardı 4 yıl önce çiftlikbank konuşuyorlardı. Hocam şunu düşün neden 2 yıl önce borsaya girmeyi düşünmedin de şimdi düşünüyorsun ? Şu fare kapanına kapılmayın hocam şu an sağda solda borsa guruluğu yapan insanlar düşüşte kaybolacaklar, yüzsüz olanları ise ben düşmeden satmıştım ehehe yapacaklar. Öyle 3 kuruş 5 kuruş parayla borsaya girerek para kazanmak diye bir şey yok, kazanırsan borsa yükseltiliyor diye kazanırsın ama ne zaman duracağını, ne yapacağını asla bilemeyeceğin için düşüşe yakalanır paranı kaybedersin. Benim önerim ilk olarak altın al, döviz al para biriktir. Şu an borsa insanlara "gel gel" yapıyor, gidersen kapılırsın.
Aslında borsa uzun zamandır aklımdaydı ama şu 3 aydan itibaren buna vakit ayırabilecek bir zamanım oldu artık benim amacım elimdeki parayı en iyi şekilde kullanabilmek sadece TL olarak tutarsam çok daha fazla zarar edeceğim.

Fiziksel döviz, altın tavsiye ediyorum borsa için ciddi bilgi birikimi ve grafik takibinde uzman olmanız lazım analizleriniz iyi olması lazım garantiye geçin bana kalırsa döviz, altın iyidir.
Döviz ve altın az miktarda düzenli alıyorum, bilgi birikimi ve grafik konusunda bilgiyi nereden ve nasıl elde edebilirim?

Dostum borsa, forex gibi şeylerden para kazanmak istiyorsan öncelikle hızlı bir para gelmeyeceğini kabul edip dünyada ne olup bittiğini anlayıp ondan sonra teknik ve temel analiz olarak kendini geliştirmen lazım. Türkiye borsasına borsa demiyorum bile çöküşü çok yakın zaten. Bunu öğrenmen de çok sağlam çalışılarak geçirilmiş bir 2 yıl ister. Basit yatırımcı olmak için paranız varsa güzel bir tercih olabilir yine. Altının Gazze ve İsraildeki olayların tırmanmasıyla yükselişinden faydalanabilirdiniz.Eki Görüntüle 1990487 (Altın Grafiği)
İlk 1 yıl para kazanamayacağımın bilincindeyim hocam amacım sistemi öğrenebilmek ve tanımak sizin de dediğiniz gibi, ben bunu nasıl yapabilirim onu bilmiyorum, hangi kaynakları kullanmam lazım bunu anlatan yt kanalları vs bunları öğrenmek benim amacım.

Aslında borsa uzun zamandır aklımdaydı ama şu 3 aydan itibaren buna vakit ayırabilecek bir zamanım oldu artık benim amacım elimdeki parayı en iyi şekilde kullanabilmek sadece TL olarak tutarsam çok daha fazla zarar edeceğim.

Döviz ve altın az miktarda düzenli alıyorum, bilgi birikimi ve grafik konusunda bilgiyi nereden ve nasıl elde edebilirim?

İlk 1 yıl para kazanamayacağımın bilincindeyim hocam amacım sistemi öğrenebilmek ve tanımak sizin de dediğiniz gibi, ben bunu nasıl yapabilirim onu bilmiyorum, hangi kaynakları kullanmam lazım bunu anlatan yt kanalları vs bunları öğrenmek benim amacım.
İngilizcen iyiyse Inner Circle Trader, iyi değilse çok bir opsiyon yok maalesef. Bir de başta her şeyin aşırı komplike gelebileceğini söylemeliyim.

Evet aktif olarak devam ediyorum. İlk defa 2021 yılında ufak bakmaya başlamıştım kripto paralar nedir vs. 1.5 yıl oldu neredeyse ben ciddi olarak öğrenmeye başlayalı.
Sağ olun hocam , son olarak hangi mobil uygulama kullanıyorsunuz , çok fazla saçma sapan uygulama var ve düzgün bir tane bulamadım.

Sağ olun hocam , son olarak hangi mobil uygulama kullanıyorsunuz , çok fazla saçma sapan uygulama var ve düzgün bir tane bulamadım.
Hocam Türkiye borsasıyla uğraşmıyorum. Forex ve Amerika borsalarını tradeliyorum. Metatrader 5 üzerinden Prop Firmalar aracılığıyla. Prop Firm diye aratırsanız ne olduğuyla ilgili bilgi edinebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı