Borsaya nasıl başlanır?

Dostum Pepperstone chartlarına bakabilirsin. Para çekme mevzusu da MT5 üzerinden kazanırken bir firmanın hesabıyla bağlanıyorsunuz MT5'ın pek çok farklı hesap sağlayıcısı var. Fon firmaları aracılığıyla tradelerseniz ve başarılı olursanız banka hesabınıza yolluyorlar ziraat vs. sizin ilginiz paranın nasıl geleceği olmamalı çünkü 1-2 yıl sıkı çalışma sonunda anca gelir elde etmeye başlıyorsunuz.

Yatırım dünyasının en iyi isimleri bile trade yöntemini kullanmıyor. İnternetten İngilizce olarak başlangıç için nasıl yatırım yapılmalı gibi sorularla araştırma yap.
Yatırım ve trade farklı şeyler çünkü :D Ahh ahh konuyla alakalı hiç bir fikri olmayan insanların konuşmaları beni gerçekten koparıyor. Dostum işin içinde olmadığın ve bilgi sahibi olmadığın çok belli neden bir şey yazma gereği duyuyorsun ki. Larry Williams'a takla attırdın olduğu yerde :D

Dostum Pepperstone chartlarına bakabilirsin. Para çekme mevzusu da MT5 üzerinden kazanırken bir firmanın hesabıyla bağlanıyorsunuz MT5'ın pek çok farklı hesap sağlayıcısı var. Fon firmaları aracılığıyla tradelerseniz ve başarılı olursanız banka hesabınıza yolluyorlar ziraat vs. sizin ilginiz paranın nasıl geleceği olmamalı çünkü 1-2 yıl sıkı çalışma sonunda anca gelir elde etmeye başlıyorsunuz.

Yatırım ve trade farklı şeyler çünkü :D Ahh ahh konuyla alakalı hiç bir fikri olmayan insanların konuşmaları beni gerçekten koparıyor. Dostum işin içinde olmadığın ve bilgi sahibi olmadığın çok belli neden bir şey yazma gereği duyuyorsun ki. Larry Williams'a takla attırdın olduğu yerde :D
Hocam mt5 ara yüzü bana baya garip geldiği için tw kullanıyorum daha rahat anlaşılır orada pepperstone var diğerleri de var siz hangisini önerirsiniz bu listede ve evet çok bir şey yapamayacağımı biliyorum ama denemek istiyorum.
Screenshot_2023-11-01-15-45-38-944_com.tradingview.tradingviewapp.jpg
Screenshot_2023-11-01-15-45-38-944_com.tradingview.tradingviewapp.jpg
Screenshot_2023-11-01-15-45-35-644_com.tradingview.tradingviewapp.jpg
Screenshot_2023-11-01-15-45-27-656_com.tradingview.tradingviewapp.jpg

Buradan paper trade bağlayacaksınız diğerleri gerçek broker.
Hocam zaten gerçek olana geçmek için sormuştum size , sadece deneme amaçlı gerçekten de deneme sürümünde olduğu gibi mi diye bakacağım en fazla 100 atarım onuda kaybetmem çok sıkıntı olmaz.Hangisi en iyisi ve Türkiye'deki bankalarla çalışıyor hocam?

Hocam zaten gerçek olana geçmek için sormuştum size , sadece deneme amaçlı gerçekten de deneme sürümünde olduğu gibi mi diye bakacağım en fazla 100 atarım onuda kaybetmem çok sıkıntı olmaz.Hangisi en iyisi ve Türkiye'deki bankalarla çalışıyor hocam?
Hiç biri Türkiyedeki bankalarla çalışmıyor onun için ayrı olarak banka hesabı açabilirsiniz. Parayı oraya atma olarak soruyorsanız Ziraatle ve TEB kullanılıyor diye biliyorum. Gerçek para riske atmak çok inanılmaz toy seviyedesiniz kesinlikle uzak durun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı