Sürprizbozan Boruto hakkında

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DateALivee

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yeni bölümü şimdi izledim içime oturdu
şimdi ne olacak? Kurama öldü, Sasuke'nin rinnegan gitti, benim gibi sırf Naruto için izleyenler, galiba bu son bölümdü

Yemin ederim kendimi çok kötü hissediyorum. Bir efsane geldi geçti. Mangada aşırı kötüydü ama animede harika bir duygu yaşadım. Anime ne ya çöp diyenler bunları görmüyorlar ya. Cidden çok üzülüyorum. Ben bir sonraki bölümden sonra bırakıyorum Boruto'yu time skip gelene kadar devam etmeyeceğim.

Görüşürüz Kurama...

neden böyle yazmışlar anlamadım, bir mantığıda yok. Kullandığı güç Kurma'nın ölmesi için beni tatmin etmedi, amaçları galiba, sasuke ve Naruto'nun emekli olması ama, kim boruto için izliyor ki bu animeyi Allah için.

Çünkü animenin konusu boruto.
Artık sasuke ve Naruto'yla vakit geçirmemek için borutoyu daha fazla ön plana aldılar.

Boruto'nun hikayesi bu. Maalesef bunlar olacak. Ki Naruto ve Sasuke ölürse çok fena şekilde izleyici kaybedecek. Animeyi izleyenlerin %65'i eski jenerasyon için kalan %35'de ilk bölümde ki Kawaki vs Boruto için izliyor.

Boruto'nun hikayesi bu. Maalesef bunlar olacak. Ki Naruto ve sasuke ölürse çok fena şekilde izleyici kaybedecek. Animeyi izleyenlerin %65'i eski jenerasyon için kalan %35'de ilk bölümde ki kawaki vs boruto için izliyor.

öyle olmadımı zaten sasuke Rinnegan'ı kaybetti Naruto Kyuubi'yi

m-masaka.. Siz Unpredictable mısınız hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…