Boş derslerin yoklamasını alınca disipline gidilir mi?

Katılım
28 Eylül 2021
Mesajlar
1.599
Çözümler
6
Yer
Şehr-i Stanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlık biraz eksik kaldı ben açıklayayım size, ben şimdi normal öğrenciyim herhangi bir vasfım yok. Edebiyat hocam defterde imzayı görmüş 4 adet boş derste imza vardı, yoklamalarını almamı rica etti ben de yok olanları yazdım.

Sonra müdür yardımcısı geldi dedi bunu kim doldurdu diye, ben yaptım dedim senin yaptığın suç dedi. İşte disipline kağıt vermişler.

Rehber hocası çağırdı neden yaptın diye, ben de hocanın doldur dediğini unutmuşum onu söylemedim. Pişman olduğumu ve bir daha yapmayacağımı söyledim. En fazla sözlü uyarı alırsın ama disiplin kuruluna kaldı karar, evraka zarardan (bu düşük ihtimal) kınama verebilirler dedi.

Ben kurulun karşısında savunmamı hocamız doldurmamı rica etti ben de kabul ettim ama müdür yardımcısı sorduğunda söylemeyi unutmuşum desem yine de uyarı alır mıyım?
 
Kesinlikle hepsini anlat. Hangi hocanın doldurmanı istediğini vs. söyle. Şu an rehber hocasına da tekrardan söyleyebilirsin. Az çok o da sana söyleyecektir ne olacağını. Herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum. En basitinden doldur diyen hocan ile konuş.
 
20 IQ öğretmeninin istediğini söylemezsen evrakta sahteciliğe kadar gider. Lisede son günlerde kendini karalayan öğrencileri tek tek avlarlardı böyle.
 
Kardeşim bu işi niye bu kadar büyümesine izin verdin ki? Gideceksin doldurmanı isteyen öğretmenine düzgün bir şekilde anlatacaksın o da müdüre söyler iş kapanır gider.

Doldurmamı isteyen hocanın haberi var, kurul seni çağırınca savunmanda onu söylersin dedi. Kendisi müdüre gitse söylese de oluyor mu ki?
 

Geri
Yukarı