Boş port olmadan altyapı çekerler mi?

252217

Kilopat
Makaleler
1
Pazartesi günü eve hat çekip altyapı sağladılar eve internet alacağız acaba bos port sorunu olur mu? Boş port olmadan altyapi çekmezler diye biliyorum.

Bu boş port sorunu benim kuzenimde de var. TürkNet bunu söylüyor. Daha doğrusu onlara Türk Telekom öyle diyormuş. Bir türlü internet hızı yükselmiyor ev telefonu kurulamadığı için.

Biz işte altyapi falan geldi acaba santralde port yok diye sıkıntı ceker miyiz diye merak ediyorim.

Müşteri Hizmetleri ile konuşmanız gerek. Onları sürekli arayın durumu bildirin. Onları rahat bırakırsanız uzun süre beklemek zorunda kalırsınız.

Müşteri hizmetleri ile konuşmanız gerek. Onları sürekli arayın durumu bildirin. Onları rahat bırakırsanız uzun süre beklemek zorunda kalırsınız.

Şu an bizim sıkıntımız yok altyapı geldi sadece internet baglatabilir miyiz onu merak ediyorum boş port yok sorunu falan ceker miyiz diye.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı