Boş port olmaması

Engin16

Hectopat
Katılım
31 Ağustos 2017
Mesajlar
16
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Yıllardan beri ADSL 16 Mbps internet kullanmaktan ileriye gidemedim. Başlarda 8 Mbps kullanıyordum daha sonra 16 Mbps kullanmaya başladım. Ama artık fiberi gerçekten tatmak istiyorum. Çoğu internet firmasında altyapı sorguladığımda 16 Mbps hız çıkıyor sonuç. Sadece tek bir yerde 73 Mbps çıkıyor fakat orada da resimde göreceğiniz üzere "Boş Port Yok" yazıyor. Ben bu port olayını nasıl çözebilirim acaba? Bu konuyu daha önce yaşayan ve çözümünü bulabilen var mı? Ya da NetSpeed doğru sonuçları gösteriyor mu sizce?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    20,7 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Yıllardan beri ADSL 16 Mbps internet kullanmaktan ileriye gidemedim. Başlarda 8 Mbps kullanıyordum daha sonra 16 Mbps kullanmaya başladım. Ama artık fiberi gerçekten tatmak istiyorum. Çoğu internet firmasında altyapı sorguladığımda 16 Mbps hız çıkıyor sonuç. Sadece tek bir yerde 73 Mbps çıkıyor fakat orada da resimde göreceğiniz üzere "boş port yok" yazıyor. Ben bu port olayını nasıl çözebilirim acaba? Bu konuyu daha önce yaşayan ve çözümünü bulabilen var mı? Ya da NetSpeed doğru sonuçları gösteriyor mu sizce?

Var hocam benim başıma geldi 4-5 kere şikayete gittim ilgileneceğiz dediler 6 ay civarı sonunda da dolaba kart falan taktılar ve port geldi yani şikayet etmekten başka çareniz yok.
 

Geri
Yukarı