Boş sınav kağıdı vermek disiplin sebebi mi?

Disiplin söz konusu olmaz. Velev ki olursa bile neden boş kağıt verdiğinizi sorarlar. Soruların hiç birisini anlamadığınız için moraliniz bozulduğunu ve bu yüzden boş kağıt verdiğinizi söylersiniz.
Boş kağıt verme sebebi isyan, tepki v.b değilse suç unsuru oluşturmaz.
 
Bu kelebek sistemi çok saçma duruyor nasıl dayandınız matematik sınavında sadece kağıda mı baktınız.
Herkes düşük bekliyor öyle diyeyim zaten şuanda canım sıkkın aileme belli etmiyorum azar yemiyeyim hem de onlar üzülmesin diye açıkçası evde başka dışarda başkayım diğer sınavlara yoğunlaşıp yüksek not almaya çalışacağım.
 
Herkes düşük bekliyor öyle diyeyim zaten şu anda canım sıkkın aileme belli etmiyorum azar yemiyeyim hem de onlar üzülmesin diye açıkçası evde başka dışarıda başkayım diğer sınavlara yoğunlaşıp yüksek not almaya çalışacağım.

Derslerine çok çalış arkandayım bu sisteme rağmen yüksek sınavdan not alacaksın.
 
Derslerine çok çalış arkandayım bu sisteme rağmen yüksek sınavdan not alacaksın.
Sistemde bir sıkıntı yok. Aslında sistem basit. Sınavı geç notunu al otur. Sistemi eleştirirken neyi eleştirdiğinizi bilmiyorsunuz. Asıl sistemi eleştirenler sömestr döneminde öğretilenlerin aslında haftaiçi günde 5 saat ile 1.5 ayda bitirebileceği. Öğrencilerin vaktini çalıyorlar. Gereksiz bilgi ile kafalarını dolduruyorlar. Üniversite sınavına girecek birinin Almanca ile işi ne? Hazırlıkta öğrenirsin.
 

Geri
Yukarı