Boş vakitlerimi nasıl değerlendirebilirim?

BY LEWU

Hectopat
Arkadaşlar biliyorsunuz ki yaz tatiline girdik, bütün gün boşum. Günde 5 saat oyun oynayan birisiyim normalde ama artık eski tadı vermiyor. Yeni hobiler edinmeyi düşünüyorum. Neler yapabilirim? Teşekkürler.

İngilizcen iyi değilse ingilizce öğren, bunun en eğlenceli ve basit yöntemi de dizi/film izlemektir. Bütün iyi dizi ve filmleri izle bitir. İngilizcen iyiyse almanca ya da ispanyolca öğren kursa giderek, ikisi de çok işine yarar yurtdışı planın varsa.

Hocam bence çalışabilirsiniz iş tecrübesi için
Bende aynı senin gibiyim.
11. sınıfa geçtiğim için TYT çalışacağım ve sanayide kendime iş buldum ona gideceğim.

Arkadaşlar biliyorsunuz ki yaz tatiline girdik, bütün gün boşum. Günde 5 saat oyun oynayan birisiyim normalde ama artık eski tadı vermiyor. Yeni hobiler edinmeyi düşünüyorum. Neler yapabilirim? Teşekkürler.

Aynı durumdayım bulursan bana da söyle dostum ben sanal arkadaş edinmeyi düşünüyorum ilk olarak

Aynı durumdayım bulursan bana da söyle dostum ben sanal arkadaş edinmeyi düşünüyorum ilk olarak
Sanaldan sıkıldım hocam.

Hocam bence çalışabilirsiniz iş tecrübesi için
Bende aynı senin gibiyim.
11. sınıfa geçtiğim için TYT çalışacağım ve sanayide kendime iş buldum ona gideceğim.
Ne kadar kazanacaksınız hocam? Sanayi işi zordur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı