Boş vaktilerde ne yapılır?

Evet, boş vakitlerde ne yapılır? Hele de benim gibi 14 yaşında bir ergen. Evde sıkılıyorum, sonra 1-2 video izliyorum. Sonra sıkılıp boş kalınca. İnsanın aklına kötü kötü vesveseler geliyor. Yani bu gibi durumlarda ne yapılır? (Evde.)

Canınız sıkılınca siz ne yapıyorsunuz?
😃.

Bunu hep dinliyorum insanı rahatlatıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu hep dinliyorum insanı rahatlatıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende kartımı yük altına sokup CW sesini dinliyorum hocam, o da rahatlatıyor.

Evet, boş vakitlerde ne yapılır? Hele de benim gibi 14 yaşında bir ergen. Evde sıkılıyorum, sonra 1-2 video izliyorum. Sonra sıkılıp boş kalınca. İnsanın aklına kötü kötü vesveseler geliyor. Yani bu gibi durumlarda ne yapılır? (Evde.)

Taxi serisini izleyin.Taxi 4

Breaking Bad.

Benim yaptığım şeyler:
Oyun oynamak
Buz dolabının kapağını boş boş açıp kapamak
Evde çikolata aramak
Evde varsa çikolata yemek
Biraz daha oyun oynamak
Youtube'dan post 42 soğuk savaşın eski bölümlerini izlemek
Marvel veya dc çizgi romanları okumak
Netflixten dizi izlemek

Yazılım öğrenebilirsiniz, yeni şeyler araştırabilirsiniz (yeni çıkan teknolojiler v.b), fuar videoları izleyebilirsiniz, dışarı çıkıp parka gidebilirsiniz, müzik dinleyebilirsiniz (bu aralar sürekli dinlediğim şu şarkıyı öneririm: Soulchef - Write This Down), eğer bilgisayarınız tek gta san andreas kaldırıyorsa orada rol yapabilirsiniz, gayet eğlenceli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı