Boşa Dönen İşlemci Vidasına Bağlı İşlemci Soğutucu Nasıl Düzeltilir?

Yani ürünü ve parçalarını göremiyorum, kendimde soğutucumu takarken çok uğraştım hem elimdeki klavuz hemde videolarla anlamlandırabildim.
Vida boşa dönüyor derken, üstteki vida deliği ve altta ki birbirine denk gelmediği içinse, üstteki metal renkli parçadaki deliklerin bazıları Intel bazıları Amd için farkı bu yaratıyor olabilir.
Eğer vidalar kısa geliyor diyorsanız, görselde 3 boy vida görüyorum ben, en uzunu da iş görmüyor mu?
Vidalardan sadece biri kısa geliyorsa, vidaların bir tarafını tamamen sıkıp diğer tarafını sonradan sıkmaya çalışıyorsanız kasma yaptığı için oturmuyor olabilir. Önce bir metal üzerindeki 2 vidayı yarısına kadar sıkın sonra diğer metal üzerindeki 2 vidayı yine yarıya kadar sıkın. Bu şekilde azar azar 2 li setler halinde yapın montajı.
Moral bozmayın, mutlaka bir şey atlıyorsunuzdur.
Buradan anlatmak zor oluyor ancak şöyle antabilirim sanırım. Vidalar tam sıkılmıyor boşa dönüyor yani böyle olunca da arkadaki teflom tabaka tam anakarta yapışık olumuyor haliyle soğutucu aşağıya eğiliyor. En uzun olan vidaların birinin ucu daha kalın gibi geldi belki psikolojiktir ancak ne yaptıysam yapayım çözüm 1 saat uğraşıp kağıt ile sabitlemek ancak bu da sağlıklı bit çözüm olmuyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı