Boss Bilişim güvenilir mi?

Bence boşverin derim. Size gelen bir ürün bakarsınız başka birine gelmez, insanlar mağdur olmasın.
Biliyorum ancak istediğim ürün bir tek orada var ve fiyat farkı çok yüksek.

10-20 liralık bir ürün alan yok mu arkadaşlar? :D

Oradan yan ürünler almayı düşünmüyor değilim. Yakın zamanda alırım.
Eğer alırsan haber verir misin dostum? Ben de alabilirim, eğer senden önce alırsam haber vereceğim.

Bossbilişim kapandı, güvenilir değil.

Konu hortlamış ama olumlu yorum yazanların çoğu yeni üyelik açıp mesaj atmış. Sanki Boss Bilişim'in paralı trolleri gibi.

Bunun yanında, güvenilir olsa bile ürünü alınca gelmesi çok uzun sürüyor olabilir ki tahminimce yurt dışından getiriyorlar bir şekilde. Para iadesinin de zor olacağını düşünüyorum.
Bu şekilde itham etmeni doğru bulmuyorum. Piyasa fiyatı 3.100 - 3.500 TL olan bir ürünü ortalama %35 daha uyguna sahip oldum. Affedersin bunu başka nerede paylaşa bilirim? Kaldı ki tüketici mahkemeleri ve tüketici hakem heyeti kurulunun artık ulaşılabilirliği daha kolay. Bu yüzden ben kimsenin kolay kolay dolandırılacağını sanmıyorum özellikle polisim, savcıyım diyerek tezgah kurarak bu işi yapanlar varken kimsenin sermaye ile bu işi yapacağını düşünmediğim için ben bu riske girdim ve şansımı denedim. Ağustos 2016 da topladığım sistemde yardımcı olan bir çok üye oldu konuya bakabilirsin, bende yardımcı olurum belki diyerek paylaştım. 4 sene önceki bilgisayarım odam masam sandalyem her şey aynı. Sadece aldığım direksiyonu ekledim ben memnunum. Fakat soracak olursan bu aldığın ürün bozulursa ne olacak diye inan hiç bir fikrim ve deneyimim yok. İnşallah sorun yaşamam.

Dosya Ekleri

• 803E4CCF-69E7-4116-978E-377ACBB22DE1.jpeg
    803E4CCF-69E7-4116-978E-377ACBB22DE1.jpeg
    1,3 MB · Görüntüleme: 598
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu şekilde itham etmeni doğru bulmuyorum. Piyasa fiyatı 3.100 - 3.500 TL olan bir ürünü ortalama %35 daha uyguna sahip oldum. Af edersin bunu başka nerde paylaşa bilirim? Kaldı ki tüketici mahkemeleri ve tüketici hakem heyeti kurulunun artık ulaşıla bilirliği daha kolay. Bu yüzden ben kimsenin kolay kolay dolandırılacağını sanmıyorum özellikle polisim, savcıyım diyerek tezgah kurarak bu işi yapanlar varken kimsenin sermaye ile bu işi yapacağını düşünmediğim için ben bu riske girdim ve şansımı denedim. Ağustos 2016 da topladığım sistemde yardımcı olan bir çok üye oldu konuya bakabilirsin, bende yardımcı olurum belki diyerek paylaştım. 4 sene önceki bilgisayarım odam masam sandalyem her şey aynı. Sadece aldığım direksiyonu ekledim ben memnunum. Fakat soracak olursan bu aldığın ürün bozulursa ne olacak diye inan hiç bir fikrim ve deneyimim yok. İnşallah sorun yaşamam.
Dostum öncelikle yardımcı olduğun için teşekkür ederim. 15-20 TL'lik bir ürün alıp şansımı deneyeceğim. Eğer gerçekten geliyorsa, çok çok iyi olur.

Bu şekilde itham etmeni doğru bulmuyorum. Piyasa fiyatı 3.100 - 3.500 TL olan bir ürünü ortalama %35 daha uyguna sahip oldum. Af edersin bunu başka nerede paylaşabilirim? Kaldı ki tüketici mahkemeleri ve tüketici hakem heyeti kurulunun artık ulaşılabilirliği daha kolay. Bu yüzden ben kimsenin kolay kolay dolandırılacağını sanmıyorum özellikle polisim, savcıyım diğerek tezgah kurarak bu işi yapanlar varken kimsenin sermaye ile bu işi yapacağını düşünmediğim için ben bu riske girdim ve şansımı denedim. Ağustos 2016 da topladığım sistemde yardımcı olan birçok üye oldu konuya bakabilirsin, bende yardımcı olurum belki diğerek paylaştım. 4 sene önceki bilgisayarım odam masam sandalyem her şey aynı. Sadece aldığım direksiyonu ekledim ben memnunum. Fakat soracak olursan bu aldığın ürün bozulursa ne olacak diye inan hiçbir fikrim ve deneyimim yok. İnşallah sorun yaşamam.

Bozulursa ne olacak diye ben de seninle aynı düşüncedeyim hocam. Bir garanti belgesi veriyorlar ama nedir? Ne değildir? Ne şekilde onarılır? Hiç belli değil açıkçası.

Dosya Ekleri

• 2df15d69-84e7-4fa6-8ad1-e1ca51f258c2.jpg
    2df15d69-84e7-4fa6-8ad1-e1ca51f258c2.jpg
    115 KB · Görüntüleme: 546
  • af02769e-81b8-45cb-9448-39c96233bf3a.jpg
    af02769e-81b8-45cb-9448-39c96233bf3a.jpg
    207 KB · Görüntüleme: 527
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı