Boss Bilişim güvenilir mi?

Ben de benzer şeyler yaşadım. 1 ay oldu ve geçen cuma müşteri hizmetlerini aradığımda bana "ürününüz geldi ama yarın haftasonu olduğundan gönderemiyoruz, pazartesi yollarız ve en geç salı elinizde olur" dendi. Yarın salı olacak ve ben siteye baktığımda hala tedarik ediliyor yazıyor şaka gibi. Zaten ondan önceki 2 haftada haftaya gelecek diye diye bu zamana kadar oyalamışlardı, kesinlikle eksik ve hatalı bilgi veriyorlar, bu da güven sarsıyor. Bu hafta içinde gelmezse maalesef siparişimi iptal etmeye karar verdim.

Bir daha yazmamak üzere son kez yazıyorum. "Tahmini Teslim Süresi 1 Gün" yazan ürünleri almaya gayret edin. STOKTA OLANLAR O ÜRÜNLER (Biliyorum 1 gün yazan ürünler az ama hızlı gelmesini istiyorsanız alternatif modellere bakmanız şart, aksi halde @3lackbess forumdaşımın beklediği gibi beklemek zorunda kalırsınız).

Boss Bilişim adlı siteden alışveriş yapmadan önce ne kadar güvenilir olduğuna dair araştırma yaparken bu başlıkta yazanları dikkatle okudum ve bir dostumuzun teslim süresi 1 gün olan ürünlerde sorun olmadığına dair yazısına güvenerek bugün 12.05 saatinde sipariş verdim. Saat 14.20'de kargoya verildi. Paketin içinden hıyar falan çıkmazsa hayatımda yaşadığım en iyi e-ticaret deneyimi olacak.

Paketten hıyar çıkarsa sizi haberdar ederim.

Son düzenleme:
Boss Bilişim adlı siteden alışveriş yapmadan önce ne kadar güvenilir olduğuna dair araştırma yaparken bu başlıkta yazanları dikkatle okudum ve bir dostumuzun teslim süresi 1 gün olan ürünlerde sorun olmadığına dair yazısına güvenerek bugün 12.05 saatinde sipariş verdim. Saat 14.20'de kargoya verildi. Paketin içinden hıyar falan çıkmazsa hayatımda yaşadığım en iyi e-ticaret deneyimi olacak.
Aldığınız ürünün fiyatı ne kadardı? Genelde fiyatı yüksek olan ürünlerde sıkıntı çıkartıyorlarmış. Tıpkı İstanbul Bilişim gibi.

Eğer aradığınız üründe çeşitlilik ve farklı satıcı seçenekleri varsa zaten BossBilişim'in tek avantajlı olduğu nokta fiyat oluyor. Benim aldığım ürünü Türkiye'de satan başka satıcı olmadığı için BossBilişim'den almaya mecbur kalmıştım ve bu sebeple uzun süre beklemek zorunda kaldım. Eğer sizin aradığınız ürün de Türkiye'de satış yapan satıcılarda yoksa ve bu ürüne ihtiyacınız varsa / almak istiyorsanız BossBilişim'de bizim yaşadığımız bu uzun yolculuğa hazırlansanız iyi olur. Yok, eğer alacağınız ürünün diğer satıcılarda stokları varsa tabii ki beklemenizi önermem. Arada uçurum fiyat farkı olmadıkça BossBilişim'den 1 iş günü gönderim yapılan ürünler haricinde ürün almanızı önermem.

Eğer aradığınız üründe çeşitlilik ve farklı satıcı seçenekleri varsa zaten BossBilişim'in tek avantajlı olduğu nokta fiyat oluyor. Benim aldığım ürünü Türkiye'de satan başka satıcı olmadığı için BossBilişim'den almaya mecbur kalmıştım ve bu sebeple uzun süre beklemek zorunda kaldım. Eğer sizin aradığınız ürün de Türkiye'de satış yapan satıcılarda yoksa ve bu ürüne ihtiyacınız varsa / almak istiyorsanız BossBilişim'de bizim yaşadığımız bu uzun yolculuğa hazırlansanız iyi olur. Yok, eğer alacağınız ürünün diğer satıcılarda stokları varsa tabii ki beklemenizi önermem. Arada uçurum fiyat farkı olmadıkça BossBilişim'den 1 iş günü gönderim yapılan ürünler haricinde ürün almanızı önermem.
Yani sen alış veriş yaptın ve geç geldi ama geldi sonuç olarak. Bir de 1 iş günü gönderim yapılan ürünleri nerden bileceğim.
Arctic Freezer 34 eSports DUO (Kırmızı) – Tower CPU Cooler with BioniX P-Series Fans in Push-Pull-Configuration Processor Cooler 12 cm LGA 1150 (Soket H3),LGA 1151 (Soket H4),LGA 1155 (Soket H2),LGA 1156 (Soket H),LGA 2011... 200 RPM 2100 RPM
Tahmini teslim süresi 1 gün diyor.
2.JPG

Tahmini teslim süresi 1 gün dediği için ve arkadaşlar sorun yaşamadığı için aldım. Bakalım ne olacak.

Son düzenleme:
Hiçbir şeyin garantisi yok ama dediğim gibi eğer satın almayı düşündüğünüz üründe tahmini teslim süresi 1 gün yazıyorsa genellikle gerçekten de birkaç gün içerisinde teslim edilmiş. Bunu ben söylemiyorum, bu siteden alışveriş yapan diğer arkadaşların deneyimlerini aktarıyorum. Ancak 9 iş günü yazan ürünler

Biraz da aldığınız ürüne bağlı sanırım. Olabilecek şeyler alınca geliyor. Ellerinde toplam 2470*30 = 74.100 çeşit mal var(!). Teknoloji magazalarında kral olan Vatan PC'nin bile elinde 1600-1700 kalem mal var. Nanakatolog gibi yurtdışından getirmeye aracı oluyor sanırım. Tabi anlamadığım durum şu fiyatlar güncellenmiyor doların bu durumuna karşı. Aceleniz yoksa rulet oynayın ama aceleniz varsa bulaşmayın iade'sini haftalarca alamayan var.

1602105431959.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı