Boştayken %60 RAM kullanımı

Gayet normal, Windows 10 ağır bir işletim sistemi ve 4 GB RAM yetersiz bir boyut olmaya başladı artık (bana kalırsa oyun oynanmadığı müddetçe 2 GB bile yeterli), bir 4 GB daha ekleme yapın veya Windows 10 Pro yerine Windows 10 Home Single Language (bence 8.1 Single Language) kullanın.

4 GB daha ekleme yaptım üstüne PC'yi formatladım boştayken %28'e kadar düştü. Muhtemelen ya bilgisayarda çok fazla uygulama var hepsi arka plan da çalışıyor ya da bilgisayara virüs girmiş.
Virüs yok ama çok dosya olduğu doğru 1 TB hafıza varken 350 GB boş kaldığı bile oldu ama şuan 475 GB boş Zaten yakında Format atcaz geçerdir umarım ama daha önceden yoktu bir anda oldu

4 GB daha ekleme yaptım üstüne PC'yi formatladım boştayken %28'e kadar düştü. Muhtemelen ya bilgisayarda çok fazla uygulama var hepsi arka plan da çalışıyor ya da bilgisayara virüs girmiş.
hızlandımı peki bendede 4gb ram var ve %60 kullanıyo window 10 kullanıyorum 8 gb yükseltmeyi düşünüyorum
hızlandıysa Bilgisayarınız bende hemen 4 gb ram alıcağım

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı