Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar, laptopum boştayken herhangi bir işlem yapmadan arkada bir program çalışmadığı halde işlemci ve anakart ısısı çok yüksek. 3-4 gündür böyle, ne yapmam lazım?
ASC gibi çöp yazılımları kullanmayın diye kaç kere söyledik, sistemin stabilitesini bozuyorlar. CCleaner ve Windows araçları temizlik için yeterlidir. İmzamdan Aida64'ü indirip bakın sıcaklıklara.
ASC denen virüsü kullanmayın. Sistemi bozuyor sonra sisteminizde hata var diyor. Isınma için adam gibi bir yazılım ile test et. Eğer yine aynı ise termal macunu yenileyin , fan temizliği yapın.