Boştayken mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Payrous

Decapat
Katılım
12 Mart 2021
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Beyler laptop boştayken cihazınız bir sorunla karşılaştı tekrardan başlatılması gerekiyor şeklinde mavi ekran hatası alıyorum. Laptop yeni donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum. BIOS sürümü güncel ve minidump dosyaları ayarlar doğru olmasına rağmen gözükmüyor ne yapmalıyım?
 
Son düzenleme:
Mavi ekran aldığınızda, sistemi siz direkt kapatıyor musunuz? Direkt sizin tarafınızdan kapanıyorsa sistem, dosyayı tamamlayamaz.

Hatayı vermeden önce donmalar olduğu için mavi ekran vereceğini biliyorum fakat önceden kapatmıyorum yine de Windows/minidump dosyasını göremiyorum.
 

Bu konuda yazıyor nasıl bulacağınız Minidump'ları. Bazı bilgisayarlarda kapalı oluyor.
 

Şimdi tekrar kontrol ettim ayarlar doğru şekilde fakat gözükmüyor. Hatadan sonrada kontrol ediyorum yine gözükmüyor. Başka bir dosyada olma ihtimali var mı? CCleaner gibi herhangi bir uygulamada kullanmıyorum. RGB yazılımı olarak Logitech G HUB ve ASUS Armoury Crate kullanıyorum bunlardan dolayı olabilir mi?
Discord'da konuşuyordum, Spotify'da da şarkı dinliyordum yine aynı hatayı verdi RGB ve Vanguard hariç doğru düzgün yazılım kullanmıyorum zaten.
 
Son düzenleme:

Hocam minidump dosyaları olmadan bulmak çok çok zor. Mavi ekran hata kodu neydi? Belki oradan yola çıkabiliriz.
 
Hocam minidump dosyaları olmadan bulmak çok çok zor. Mavi ekran hata kodu neydi? Belki oradan yola çıkabiliriz.

Maalesef öyle bulamazsam format atmayı düşünüyorum. Herhangi bir hata kodu yok cihazınız bir sorunla karşılaştı dedikten sonra yeniden başlatıyor.
 
Hocam o zaman en temiz çözüm format atmak olacaktır. Ancak Vanguard ya da Batlle Eye bu hataya neden olabilir? Emülatörler bu hataya neden olabilir? Donanımsal bir sorun değilse bunlarla ilgili de olabilir.
 
Tamamdır dostum onları silip tekrar deneyeceğim teşekkürler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…