Boştayken mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Payrous

Decapat
Daha fazla  
Beyler laptop boştayken cihazınız bir sorunla karşılaştı tekrardan başlatılması gerekiyor şeklinde mavi ekran hatası alıyorum. Laptop yeni donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum. BIOS sürümü güncel ve minidump dosyaları ayarlar doğru olmasına rağmen gözükmüyor ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Rica ederim. Sonuçları paylaşırsanız sevinirim.

Bilgisayara direkt format attım fakat yine hatayı vermeye devam etti. Sonra DDU ile GPU sürücülerini silip tekrar yükledim fakat yine düzelmedi hala hatayı almaya devam ediyorum galiba donanımlarda sıkıntı var bu gidişle servise göndereceğim.

Hocam Memtest86 RAM'leri, Prime95 ile işlemciyi, FurMark ile ekran kartını, HDD varsa HD Tune SSD varsa da CrystalDiskMark ile test edip sonuçları paylaşın lütfen. Donanımsal olup olmadığını buradan anlayabiliriz. İlk başta RAM sonra da Windows'un kurulu olduğu depolama birimine test yapın lütfen. Sonuçları bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı