Botlar ile hile kullanınca ban yenir mi?

mamaii

Decapat
Daha fazla  
2 gün önce zar zor babamdan dilenerek seçkin aldım (250 TL) hesabıma gözüm gibi bakıyorum. Hiç 3. parti bir şey kullanmadım. Steam ile ilgili ama kardeşim birkaç gün önce hile açtığını ama sadece botlarla oynadığını ve sildiğini söyledi, oyuna hileyi enjekte ettiği için sildim tekrar yüklüyorum hileyle ilgili tüm dosyaları sildim Temp'i temizledim ve Belgeler, AppData gibi bazı şeylerin gizlendiği yerleri de temizledim. Gereksiz şeylerden görev yöneticisinde de kötü bir şey gözükmüyor. Ban yer miyim? Yersem bir daha seçkin alma ihtimalim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü olmuş. Kayıtlarına geçmemiştir umarım. Hilekar kardeşinize doğru yolu gösterin ya da hesabınızı paylaşmayın.

Ortalıkla dolaşan boş beleş hilelerden kullandıysan onlar VAC tarafından kolay tespit edilen hilelerdir. VAC Ban listesine girdiysen herhangi bi zamanda veya VAC ban dalgasında hesabın banlanır.

Valve'nin serverlarına girmediyse sıkıntı yok ama PC'yi iyice temizle ve stem hesabının güvenliğinden emin ol. Bedava hilelerin hemen hemen hepsi kullanıcı bilgilerini çalar. Dikkat et. emin olmak için bir kontrol et derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı