Boy daha uzar mı?

Ferid123

Yoctopat
Daha fazla  
Daha uzar mıyım? Yaş 18 bana kapanıyor gibi geldi bilgisi olan var mı? Emin değilim.

IMG_20260209_153953.jpg

Sence kaç sm?

Sence kaç sm?

Benimki açikda kapanmak üzere amma.

Birkaç cm falan muhtemelen, yukarıdaki arkadaş ergenliğe geç girmiş gibi duruyor. Geçen sene gitmiştim doktora pek uzamazsın demişti plaklar az açık diye dediği gibi de oldu 1cm ya var ya yoktur o zamandan bu yana. Boyun zaten iyi takılma.

Birkaç cm falan muhtemelen, yukarıdaki arkadaş ergenliğe geç girmiş gibi duruyor. Geçen sene gitmiştim doktora pek uzamazsın demişti plaklar az açık diye dediği gibi de oldu 1cm ya var ya yoktur o zamandan bu yana. Boyun zaten iyi takılma.

Doğru diyorsunuz hocam 15'li yaşlardan sonra anlık uzamanlar çok sağlıklı değil zaten en iyisi sağlıklı uzamak çok da takılmamak lazım kimse Nobel kazanınca boyunuzu sormayacak.

Birkaç cm falan muhtemelen, yukarıdaki arkadaş ergenliğe geç girmiş gibi duruyor. Geçen sene gitmiştim doktora pek uzamazsın demişti plaklar az açık diye dediği gibi de oldu 1cm ya var ya yoktur o zamandan bu yana. Boyun zaten iyi takılma
Kollarım boyuma gore uzun kaldı o zaman wingspan 190 boyum 183

Genetik hocam hgh bassam kollar eller falan da büyük olur ayak numaram 45 normal standart biriyim yani sadece boyum uzun.

Maşallah hocam Allah uzun ömürler versin sizin yerinizde olsam profesyonel basketbolcu olmak için uğraşırdım tabii yaşınız kaç bilmiyorum ama mutlaka üstüne gidin bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı