Boy sorunu

Umut Wolff.

Centipat
Yaşım 12 3 Ocak 2008 liyim boyum 1.67 sizce 1.90'ı görebilir miyim çünkü 20 yaşına kadar boy uzamam durmazda hergün en az 1 kase yoğurt yiyorum sizce 1.87 - 1.90 olur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
adamın amcası 170 babası 170 annesi 150 adam 1.87 ???? adam spor yapmış basketbol yüzme hergün gevşeme hareketleri adam 17 cm üste çıkmış adamın yaptıklarını yapsam 2 metre bile olurum yani

Genç nesil hormonlu bildiğin. 2008 li bir çocuğun şu an 1.67 olacağı aklıma gelmezdi şahsen. Annen baban 1.70 ve üstü ise rahat olabilirsin. D vitamini bol al, yüzmeye git spor yap barfiks çek. Yağdan fazla karbonhidrat ve abur cubur dan uzak dur. Ayrıca fazla uzun olmak da bir şey değil kafana takma. Maksimum 1.85 olsan yeterli. 1.90 boyum bir faydasını göremedim.

adamın amcası 170 babası 170 annesi 150 adam 1.87 ???? adam spor yapmış basketbol yüzme hergün gevşeme hareketleri adam 17 cm üste çıkmış adamın yaptıklarını yapsam 2 metre bile olurum yani
12 yaş 1.68 boy ortalamanın üzerinde bu kadar önem gösteriyorsan zaten 1.80 aşağısı olmazsın. Annen ya da babanın boylarının 5cm üst yada altı ortama banko spor, beslenme ile 17 cm üste çıkabilirsin. Ama bu boya neden bu kadar taktığını anlamadım.

Genç nesil hormonlu bildiğin. 2008 li bir çocuğun şu an 1.67 olacağı aklıma gelmezdi şahsen. Annen baban 1.70 ve üstü ise rahat olabilirsin. D vitamini bol al, yüzmeye git spor yap barfiks çek. Yağdan fazla karbonhidrat ve abur cubur dan uzak dur. Ayrıca fazla uzun olmak da bir şey değil kafana takma. Maksimum 1.85 olsan yeterli. 1.90 boyum bir faydasını göremedim.
abi boyun çok iyi tam hayalimde olan boyun bir shaq o neal kim olmak istemezki ?! ama busefer kızlar yanında karınca kalcak buda kötü
babam 185 bu arada abi
babam 185 bu arada abi

Hocam ben 15 yaşındayım fakat şu duruma bakın: Boyum 1.60 :D

Yüzme, barfiks, spor vs. bunları yaparsan rahat 1.90'ı geçersin gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı