Boy Uzatma Hapı Önerisi

Egzersiz olarak ne yapıyordunuz? Eğer sizin için sıkıntı yok ise okumak isterim.
Youtube'de bulursunuz yapmanız için uyku düzeni şart benim yaptığım.
Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim boyum 1,63. Hatta bugün doğum günüm kaç yaşına gelmişim. Sokakta oynayan çocuklar top bana geldiğinde "atsana amca" diyor. Boyları benden uzun. Arkadaşımın kardeşi var. Kız 2 metre civarı. "x abi nasılsın?" diyor. Ben kısa olmaktan memnunum. Kısada değilim aslında. Ailem yaş ortalaması belli. Kafamı sağ sola çarpmıyorum. Ufak alanlarda rahat ediyorum. Kıyafet alırken sıkıntı yaşamıyorum. Yani olaya iyi yönünden bakıyorum.

Benim boyum 1,63. Hatta bugün doğum günüm kaç yaşına gelmişim. Sokakta oynayan çocuklar top bana geldiğinde atsana amca diyor. Boyları benden uzun. Arkadaşımın kardeşi var. Kız 2 metre civarı. "x abi nasılsın?" diyor. Ben kısa olmaktan memnunum. Kısada değilim. Ailem yaş ortalaması belli. Kafamı sağ sola çarpmıyorum. Ufak alanlarda rahat ediyorum. Kıyafet alırken sıkıntı yaşamıyorum. Yani olaya iyi yönünden bakıyorum.
Kusura bakmayın kalbiniz kırılırsa ama bana'da o saçma geliyor kendini avutmak gibi bir şey dediğiniz uzun boylu olmanın çok avantajı var.

Genlerin insan üzerindeki etkisi %80 çevrenin etkisi %20'dir. Şansın varsa dediğin kuzeninde olduğu gibi (anlayacağın şekilde söylüyorum) "çekinik genlerin baskın olması" durumunu yaşarsın yani uzun boylu olursun. Bu arada %20 diyerek geçme ihtiyacın olan vitamin ve mineralleri alırsan (özellikle D vitamini ve kalsiyum minerali) hastalık geçirmediğin sürece ulaşabileceğin maksimum boya ulaşırsın.

Bir yer de okumuştum kaynağı sağlamdı Türkiye'de, öğrenciler de yani senin yaşlarında sınav stresi yüzünden boy uzaması erken duruyormuş. Boyun uzasa uzasa maksimum 1.75 olur. Genetik bir olay sonuçta. Sen yine de beslenmene dikkat et, Basket oynamaya özen göster, uyku saatlerini düzene sok olursa olur olmazsa da canın sağ olsun.

14 yaşındayım ve boyum 1.70 şu an. Birkaç ay kadar kendimi 1.72 falan sanıyordum beden dersinde ölçünce fark ettim. Boyumun uzaması için balık yağı tarzı önerileri bekliyorum :) Futbol oynuyorum ama pek işe yaramıyor. Basket, voleybol tarzı sporlar bana göre değil. Growth Factor 9 adında bir şey buldum. İyi midir? Daha önceden kullanan varsa önerilerini bekliyorum. Boyum kısa değil yaşıma göre biliyorum ama daha uzun olmak istiyorum. Yardımcı olanlara teşekkürler. Annemin boyu 1.60 babamın boyu 1.72 bu arada.
Devede de boy var kardeşim. Neden acele ediyorsun? Daha koskoca 6 yılın var... Ben yerinde olsaydım basketboldan başlardım. O 6 yılda çok sağlam bir temelin olurdu.

Dediğim gibi basketten hiç hoşlanmıyorum, yapamıyorum. Beslenme derken paso süt ve süt ürünleri mi tüketmek anlamında?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı