Youtube'de bulursunuz yapmanız için uyku düzeni şart benim yaptığım.Egzersiz olarak ne yapıyordunuz? Eğer sizin için sıkıntı yok ise okumak isterim.
Link:
Youtube'de bulursunuz yapmanız için uyku düzeni şart benim yaptığım.Egzersiz olarak ne yapıyordunuz? Eğer sizin için sıkıntı yok ise okumak isterim.
Kusura bakmayın kalbiniz kırılırsa ama bana'da o saçma geliyor kendini avutmak gibi bir şey dediğiniz uzun boylu olmanın çok avantajı var.Benim boyum 1,63. Hatta bugün doğum günüm kaç yaşına gelmişim. Sokakta oynayan çocuklar top bana geldiğinde atsana amca diyor. Boyları benden uzun. Arkadaşımın kardeşi var. Kız 2 metre civarı. "x abi nasılsın?" diyor. Ben kısa olmaktan memnunum. Kısada değilim. Ailem yaş ortalaması belli. Kafamı sağ sola çarpmıyorum. Ufak alanlarda rahat ediyorum. Kıyafet alırken sıkıntı yaşamıyorum. Yani olaya iyi yönünden bakıyorum.
Devede de boy var kardeşim. Neden acele ediyorsun? Daha koskoca 6 yılın var... Ben yerinde olsaydım basketboldan başlardım. O 6 yılda çok sağlam bir temelin olurdu.14 yaşındayım ve boyum 1.70 şu an. Birkaç ay kadar kendimi 1.72 falan sanıyordum beden dersinde ölçünce fark ettim. Boyumun uzaması için balık yağı tarzı önerileri bekliyorumFutbol oynuyorum ama pek işe yaramıyor. Basket, voleybol tarzı sporlar bana göre değil. Growth Factor 9 adında bir şey buldum. İyi midir? Daha önceden kullanan varsa önerilerini bekliyorum. Boyum kısa değil yaşıma göre biliyorum ama daha uzun olmak istiyorum. Yardımcı olanlara teşekkürler. Annemin boyu 1.60 babamın boyu 1.72 bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.