Boy Uzatma Hapı Önerisi

Boy uzatmanın tek yolu kaval kemiğinden ilave ile oluyor diye biliyorum. Hap vs. ile olacak iş değil o. Bizim ilkokulda bir arkadaş vardı o da aktarsan sürekli boy uzatma tozu alırdı. Bildiğin kakaolu nesquik gibi bir şey idi. Bir etkisini göremedi. Ailecek ekonomik boyları vardı zaten. Belliydi boyu hemen hemen olan parasına oldu.

Yaşın daha 14 büyümen hala durmuş değil. Sen sağlıklı beslen,vitaminlerin eksik etme,keçi sütü iç ve basketbol oynamasan bile evde zıplama antrenmanları,ip atlama gibi aktiviteler yap. O hap,toz işlerine de sakın bulaşma. Uzamasan da yapıcak bir şey yok.

Büyüme faktörlerini reçetesiz alamazsın. Eczaneler satmaz. Denetimli satışı var. Yapacağın iki şey. yüzme ve basketbol.

Ben de senin yaşındayken boyum 1.83 1.84 tu 9 ayda 1.90-1.92 oldum.Ve o sene ciddi basket oynamıştım ama hiç Bi faydası yok bana göre 😂 en ideali 1.80-1.85 ve senin boyun da oralarda kalır bence hiç dert etme

Yaşına göre boyunda hiçbir sorun yok. Daha gelişme çağındasın, bir anda 1.80 olamazsın. Ayrıca bu işin çoğu genetik. Yine de sporla daha hızlı ve daha çok uzatabilirsin. Çünkü spor yapınca vücutta hormonlar salgılanıyor bu da büyümene yardım ediyor. Ayrıca bu işin hapı, ilacı olmaz. Dediğim gibi 14 yaşındasın ve 1.70'sin, baya iyi. Ben 17 yaşına gireceğim ve boyum 1.81 felan. Hızlı uzadığım için sanırım boy uzaması durdu veyahut çok az ve çok yavaş uzuyorum. Sana tavsiyem daha gelişme çağının bitmesine çok var. Gelişme çağın bitene kadar spor yap. Bodybuilding iyidir. Ben 17'ye gireceğim için pek bir işe yaramaz. Ama sende mutlaka işe yarar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı