Boy ve Kilo Almak İstiyorum

Evet gerçekten dalga geçiyorlar

Ne kadar kalori aldığımı hesaplayabilirim ancak verdiğimi nasıl anlarım?
Dikkat edeceğim yediklerime

@Furkan1967 Fazla takma kafana boyunu.
Ben sabah okula giderken ve akşam yatarken birer bardak süt içiyorum.
Ergenlik ilk bir sene pek göstermez kendini. İkinci sene bir bakmışsın uzamışsın.
Benim sırtımda hızlı uzamadan dolayı çatlaklar oluşmuştu Şuan 13 yaşındayım. Boyum 1.72.
Kilomu sorma bile. 70 kilonun üstündeyim

Büyüme çağında birisin. Burada ki amatörce yorumlar sana sadece zarar verir. En yakın bir diyetisyene git ve sağlıklı beslenme konusunda bilgi al.

Metabolizman yavaşlarsa eğer, çok saçma bir şekilde kilo alır ve bölgesel problemler yaşarsın. Boyunda uzamaz!
Ne cesaret böyle yorumlar yapılıyor anlamadım. Karşınızda ki 25 yaşında ve gelişimini tamamlamış biri değil arkadaşlar.

Umarım istediğin boya ve kiloya kavuşursun. Amatörce değil, profesyonelce destek alarak.

Katılıyorum.

Burak Gönül dediğin doğru, ancak bir açıdan da saçma, gelişme çağında olan birisine sadece Diyet önerilmez, yani kilo vermek önerilmez. Ancak arkadaşımızın amacı daha fazla yemek yiyip kilo almak, bunun hiçbir sakıncası olamaz ister gelişme çağında ol, ayrıca diyetisyene de hiç gerek yok, YouTube'da yayın yapan hocalar var onların videolarını izleyerek bile gayet iyi istedikleri hedefe ulaşırlar.. Diyetisyen dediğiniz adamlar yine size tavuk, bulgur, yulaf gibi besinleri yazarak daha fazla kalori almanızı önerecek, kilo almak tamamen bundan ibaret.

Şeker gibi şeyler zaten her insanın uzak durması gereken bir şey.

@Burak Gönül Gerçekten çok teşekkürler artık biraz daha dikkat edeceğim.
@mevsres Hiç denecek kadar az abur cubur tüketirim.
İnşallah istediğim olur herkese iyi forumlar

Bende 14 yaşındayım 1.70 boy ve 50 kilo rüzgar üflese uçarım o derece. Bide ön diş kırık , saç şekil almıyo ve asosyelin onde gideniyim umrumdamı ? Değil diş doktoruna gittim 16-17 yaşlarında çıkar dedi dişim için küfür eder gibi.

Gayet normal. Ben 10 yaşındayım 50 kiloyu im. Boyumda aynı. Hesapladım. Gayet normal kilom. Seninki az bile.

Dediğiniz gibi olsun.

Hayatı akışına bırak kardeşim. Sen sen ol yemek ayırt etme çünkü sabah,öğlen,akşam 1 parça ekmek bulamayan insanları düşün. Önüne ne koyuluyorsa ye. Zaten kilo alırsın rahat ol. Kafana takma bence bu konuyu fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…