Demek istediğim fanın kablosunu nereye takacağımdı.İșlemcinin fanıyla hizalı arka kısım, yani egzoza takılabilir.
Üstte ızgaralıysa yani üstte yer varsa üzerine de takabilirsin.
Ya da ön tarafa 2 tane daha takılabilir.
Demek istediğim fanın kablosunu nereye takacağımdı.İșlemcinin fanıyla hizalı arka kısım, yani egzoza takılabilir.
Üstte ızgaralıysa yani üstte yer varsa üzerine de takabilirsin.
Ya da ön tarafa 2 tane daha takılabilir.
Anakartın üzerinde SYS_FAN portları vardır, oraya takacaksınız.Demek istediğim fanın kablosunu nereye takacağımdı.
Anakartımda 1 adet CPU fan girişi, iki adet kasa fan girişi ve 1 adet RGB kontrolcüsü varmış. Şimdi ben 3 tane fan aldığımda hepsini takamıyacak mıyım?Anakartın üzerinde SYS_FAN portları vardır, oraya takacaksınız.
Gerektiğinde PWR_FAN girișini de kullanabilirsin.Anakartımda 1 adet CPU fan girişi, iki adet kasa fan girişi ve 1 adet RGB kontrolcüsü varmış. Şimdi ben 3 tane fan aldığımda hepsini takamıyacak mıyım?
O nedir hocam? Öyle bir şey göremedim.Gerektiğinde PWR_FAN girișini de kullanabilirsin.
Hocam 4 pinli bașka port var mı?O nedir hocam? Öyle bir şey göremedim.
Yok hocam.Hocam 4 pinli bașka port var mı?
Uzun zamandır laptop kullanıcısı olduğum için pek hakim değilim eski bilgiler mazur görün.![]()
Yeni bir konu açın, bilgili arkadașlar yardımcı olabilir.Yok hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.