Boynum Tutuldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda tavsiye edilen ilaçlar veya yöntemler yerine mutlaka önce doktora (ortopedist) görün. Kimse doktor değil burda yanlış birşey yapma.

İlginiz için teşekkür ederim. Ağrı 7-8 gün önce geçti, eski halime döndüm. :utanç:

Ameliyat olacağım korkusuyla sınavlardan sonra giderim diyordum. Sınavların tarihi ileri bir zamana alındığı için hala gidemedim. Sınavdan sonra doktora gideceğim.

Dediğim gibi ağrı, acı falan geçti ama tedbiri elden bırakmamak lazım.

Tekrar teşekkürler.

Sabah kalktım bu konuyu gördüm. Benim de tutuldu... :)

Geçmiş olsun, günaydın bu arada. :)
 
Osteoarttir ya da romatit artrit ile birleşmiş de olabilir. Yaş ve haraketsizlik bunlara sebep olur genelde. Çaresi var erken tedavi ile.

Hangi tıp fakültesinden mezun oldunuz? Tüm romatoid artrit tanı kriterlerini hiçe sayıp kendinizce tanı koymayı nerede öğrettiler? Romatoid artritin nedeni hareketsizlik değildir, RA otoimmün bir hastalıktır. Çoğunlukla küçük eklemleri tutar ve tanısı için belli kriterler vardır, romatologlar tarafından tanısı konur. İnsan vücudu bilgisayar parçası değil, bilmediğimiz konularda yorumda bulunmayalım.
 
Hangi tıp fakültesinden mezun oldunuz? Tüm romatoid artrit tanı kriterlerini hiçe sayıp kendinizce tanı koymayı nerede öğrettiler?
Hayat üniversitesi, deneyim fakültesi.
İnsan vücudu bilgisayar parçası değil, bilmediğimiz konularda yorumda bulunmayalım.
Alıntı yaptığınız yer de sizi hastalık tanımı yapabilecek kabiliyete getirmez. Doktor hasta arasına giremeyeceğiniz gibi sizde kendi konularınızla ilgilenirseniz iyi olur. Neyi bilip bilmediğim sizi ilgilendirmez.
 
Hayat üniversitesi, deneyim fakültesi.

Alıntı yaptığınız yer de sizi hastalık tanımı yapabilecek kabiliyete getirmez. Doktor hasta arasına giremeyeceğiniz gibi sizde kendi konularınızla ilgilenirseniz iyi olur. Neyi bilip bilmediğim sizi ilgilendirmez.

Tıp fakültesi öğrencisi olarak insanların tıbbi konularda yanlış bilgilendirilmesini önlemek benim görevlerimden biri. Ben derslerde gördüğüm şekliyle açıkladım, herhangi bir yerden alıntı yapmadım. Ama bilmediğiniz konularda konuşacaksanız alıntı yapmak ayıp değil. Yanlış bilgi vermekten iyidir.
 
Bilmediğimi nereden çıkardınız? Bende okumanız bilgi edindiğiniz anlamına gelmez dersem ne olacak?
Sen kendi bildiğini bende kendi bildiğimi söylerim. Yanlışı doğrusu uygulayınca belli olur.

Bilimsel bilgi sistematik bilgidir. Bilimsel çalışmalar sonucu ortaya konmuş ve tonca kitapta, makalede tanımı yapılan hastalık için ben kendi bildiğimi yazarım diyemezsiniz. Buraları okuyup bilgi edinmeye çalışan insanlar var.

Forumlardan tıbbi danışmanlık isteyen arkadaşlar için iyi bir örnek oldu konu. Her yazılana inanmayın, doktora danışın.
 
Ben kendi bildiğimi yazarım. Sende dediğim gibi kendi bildiğini yazarsın yada uygularsın. Bu bilgiler yoktan var olmuyor sana da kitaptan geliyor bana da. Siz o yazıları başkalarına yazarsınız.

Size kitaptan gelmediği belli de neyse...
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı